Mærker

Mærker

Her hos Børkop Cykler har vi en lang række produkter.
Her kan du finde alt fra cykellygter til reservedele, hvilket naturligvis betyder at vi har relation til mange af de bedste mærker indenfor cykelverdenen – om det er til landevej, MTB eller almindelig transport-cykling.


Fra italienske racere til Amerikanske maskiner


Hos Børkop Cykler har vi en lang række forskellige cykelmærker. Fælles for dem alle er, at de alle leverer cykler i den absolutte topklasse. Colnago er et eksempel på et af de klassiske italienske cykelmærker. Colnago har siden grundlæggelsen i 1952 sendt en lang række ikoniske cykler på markedet, hvor et unikt italiensk design har gået hånd i hånd med en ægte fartmaskine. En af de mest ikoniske modeller fra producenten er letvægtsrammen C60. Denne cykel fås i mange designs og er blevet kørt på af flere professionelle topnavne – herunder bl.a. Michael Rasmussen der anvendte cyklen i hans år på Rabobank holdet. Pinarello er en anden stor italiensk producent, som vi med stor succes har haft på varelisten her ved BC-Bikeshop.

En anden stor producent er Trek. Trek er et Amerikansk mærke og et mærke der i højere grad spiller på at kunne levere en racercykel, der er produceret og testet efter alle kunstens regler, for at opnå det bedste produkt. Trek har ikke samme romantiske image, som man finder ved f.eks. Colnago, men derimod stor fokus på effektivitet og resultater. Flere gode rammer er kommet ud af denne producent – f.eks. har Trek Speed Concept 9.9 vundet stor popularitet til enkelstart og triatlon. Dette er en model med stor fokus på aerodynamik og en cykel der er optimeret på alle måder, for at sikre en succesfuld kamp mod uret.


Skal du en tur i skoven?


Skal du en tur i skoven har vi en række mærker der målretter sig netop dette behov. På cykelsiden finder man kvalitetscykler i alle klasser og til flere discipliner – for MTB er ikke bare MTB. Der findes klassiske CX MTB, hvor man kører på spor i skoven – her vil man finde gode modeller ved de fleste cykelfabrikanter. F.eks. finder man hos Santa Cruz modellen Highball CR, dette er en hardtail model med afdæmpning i forgaflen og 29” hjul. Dette er dermed en glimrende model til off-road cykling.

Ønskes en cykel med mere affjedring finder man også det ved flere af vores modeller ved BC-Bikeshop. Bl.a. er Trek Top Fuel 9.8 SL en full-suspension cykel, der med en øgede affjedring kan køre i mere ujævne og svære forhold.
Udover den klassiske landevejscykel finder man også hos BC-Bikeshop modeller til Downhill – den mere ekstreme udgave af MTB, hvor det er nedkørslerne der i fokus.


Vi klæder dig godt på!


Når man bruger en god slat penge på en fornuftig cykel, gør man sig selv en bjørnetjeneste, hvis man ikke i samme ombæringer skaffer sig noget godt cykeltøj. Godt cykeltøj med en god pasform er med til at forbedre cykeloplevelsen betragteligt og skaber en bedre helhed i cykeloplevelsen. Her hos BC-Bikeshop har vi en række mærker, som alle er kendetegnet ved høj kvalitet af tøjet. De egenskaber man gerne vil se er god pasform, gode svedtransporterende egenskaber, en god udluftning ved sommertøj samt en evne til at holde på varmen ved vintertøjet. ASSOS, X-Bionic og Alé er tre af de mærker, som vi er glade for at kunne tilbyde i vores sortiment, da alle disse mærker er kendetegnet ved høj kvalitet og en stor lyst til at være innovative, hvorfor deres tøj altid er med på det højeste niveau. Sidstnævnte producent – Alé, er således også mærket bag vores eget Børkop Cykler cykeltøj, som man også kan finde i butikken.

X-Bionic har gjort sig bemærket ved at genindføre uldtøjet i cykelsporten og har dermed gået tilbage til traditionerne og tilført dem moderne teknologi, hvilket har givet firmaet stor succes igennem de seneste år – eksemplificeret ved sponsoratet af det professionelle cykelhold GazProm. En af de vigtigste beklædningsgenstande man skal have som cykelrytter er, uomtvisteligt hjelmen. Hjelmens sikkerhedsmæssige betydning er enorm vigtig for cykelrytteren og her tilbyder vi også en lang række af forskellige mærker, hvilket sikrer at der er en hjelm der burde passe til de fleste hoveder og krav til en cykelhjelm. Således finder man f.eks. aero race modeller til den ambitiøse landevejsrytter ved Kask Infinity, Giro Synthe eller Bontrager Ballista. Til hverdagens cyklister finder man også flere modeller fra ABUS, Bell osv. der alle er med til at højne sikkerheden som cyklist.


Nye hjul ruller bedre


Et af de steder hvor man ofte vil få mest ud af, at optimere sin cykel, er ved at købe et godt kvalitetshjul. Her er der ofte på vægt, styreegenskaber og fart at hente. Om man skal køre op ad eller være hurtig på flad vej, finder man ved BC-Bikeshop mange forskellige hjul til alle udfordringer. F.eks. finder man ved Zipp en række forskellige modeller der alle har forskelige specialiserede egenskaber. hjul med en højere profil – f.eks. Zipp 808 – vil være et aerodynamisk optimeret hjul, hvilket gør det til et oplagt valg til en enkelstart. Omvendt er hjulet relativt tungt, hvorfor det ikke er velegnet til bjergkørsel. Her vil et hjul som ENVE 2.2 være et mere oplagt valg. Skal man køre i et land som Danmark, hvor terrænet er kuperet og vinden omskiftelig, vil det være en fordel med et all-round orienteret hjul, hvilket man finder ved en model som Zipp 404. skal man ud og være rigtigt hurtig finder man også flere forskellige pladehjul i butikken. ENVE, Zipp, Lightweight, Bontrager, Mavic og Black Inc er blot nogle af de mærker vi forhandler på hjul siden.


Vis mindre
Varemærke-indeks: Alle 0 - 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z