Muc-off

Muc-Off

Muc-Off rengørings- og smøremidler er blandt cykelmarkedets mest aktive. Uanset om det er på et bjerg på landevejen eller når du har været i skoven er kørt i mudder. Muc-Off elsker bare at være udenfor og helst hele tiden. Fabrikanten er besat af at gøre de mest innovative plejeprodukter bedre, med det formål at holde dig og dit legetøj kørende på det maksimale og få det til at ligne nyt, når du er færdig!

 

Historien

Så hvad er historien bag Muc-Off? Det hele startede langt tilbage i forrige århundrede - tilbage i 1991 begyndte Rex og Marilyn Trimnell med X-Lite i Storbritannien. Efter at have designet og fremstillet verdens første tvilling-krone cykelgaffel, skabte Rex, en perfekt pink spray til at rengøre legetøjet. I 1994 blev Muc-Off så officielt til virkelighed - og den pink spray er stadig noget af det mest ikoniske for cykelentusiaster, i hvert fald når det kommer til rengøringsmidler. 

Spol frem til i dag og Muc-Off er nu et mærke der bruges af alle fra motionister til topryttere og deres cykler - lige fra folk som Team Sky til Atherton Racing - og dig. Og, hvis du ikke har bemærket, så gør de udvidet sortimentet lidt mere end blot den oprindelige pink spray.

 

Altid i udviklingsmodus sammen med Team Sky

Muc-Off er altid i gang med at udvikle nye og forbedrede produkter til dig. Alle  ideer og nye produkter er først afprøvet og testet af i deres eget udviklingscenter. Derefter af Muc-Offs egen ryttere. Når Muc-Off er tilfredse med resultaterne afprøves produkterne hos deres pro-teams bl.a. Team Sky - og når den endelige feedback er på plads, hele vejen rundt, først da går produktet i produktion. Det er kvalitetsikring, der sørger for at Muc-Off har de bedste produkter i verden, når det kommer til pleje af dit cykellegetøj.

 

Hvis du er smart så vælg Muc-Off i en fart


(© Børkopcykler 2016)