Handelsbetingelser

Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde, og

Børkop Cykelforretning A/S
Vestergade 17
7080 Børkop
Tlf.: 75 86 72 28

E-mail: info@børkopcykler.dk
CVR-nr.: 26 67 32 67

 

E-mærket:

www.børkopcykler.dk er e-mærket.

e-mærket er hele Danmarks garanti for sikker og gennemsigtig e-handel. Når du handler hos os, er du omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse, og du har altid adgang til e-mærkets gratis sagsbehandling.


Ordrebekræftelse:

Alle ordrer bekræftes automatisk (pr. e-mail), og du vil inden for først kommende hverdag modtage besked pr. e-mail, hvis der skulle være problemer med levering (restordre/udsolgte artikler).

Du kan altid følge din ordre-status, ved at følge det link, der er angivet i din ordrebekræftelse. Evt. tilbud på hjemmesiden er gyldige dertil eller så længe lager haves. Der tages forbehold for udsolgte vare, billeder og tastefejl.

 

Betaling:

Ordrer kan betales på følgende måder:


Kreditkort:

Vi accepterer betaling via følgende korttyper:

  • Dankort og VISA/Dankort
  • Danske Mastercard/Maestro
  • Udenlandske Mastercard
  • VISA
  • VISA Electron
  • JCB

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. 

Boerkopcykler.dk anvender en betalings-gateway fra QuickPay. Kommunikationen med denne betalingsløsning er testet af NETS. Alle kortdata sendes krypteret. Vi kan aldrig trække et højere beløb end, hvad du har godkendt

Vi har gjort os stor umage med at kunne tilbyde en sikker løsning til vore kunder og garanterer, at vi ikke gemmer følsomme oplysninger på vores egen server.

Alle kreditkort informationer indtastes i et sikkert miljø (SSL), og sendes i krypteret form videre til NETS. Når du betaler en ordre med kreditkort, får Børkop Cykelforretning A/S retten til at hæve beløbet, når vi afsender din ordre.

Der kan ligeledes betales via bankoverførsel, vi gør opmærksom på at ved denne betalingsform er du ikke dækket af indsigelsesordningen.

Vælges der bankoverførsel må der påregnes yderligere 2-3 hverdages ekspedition oven i den almindelige leveringstid.


Afhentning:

Varen betales forud som webshop ordre. I særlige tilfælde, kan aftales betaling ved afhentning i butik.

 

Levering:

Der leveres kun til brofaste øer.

Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil ordren dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering.

Alle ordrer leveres som postpakker via GLS. Leveringstid 1-2 dage hvis varen er lagervare.

Cykler dog undtaget. På disse er levering på lagervare 2-3 hverdage og leveres med Danske Fragtmænd.

 

Fragtpriser:

Alle indenlandske ordre (DK) tillægges et beløb til dækning af fragtudgifterne. Dog sendes der fragtfrit til GLS pakkeshop ved køb over kr. 299,- Dette gælder IKKE cykler og volumevarer som f.eks. cykelkufferter.  

Disse takster er indlagt i vores system, og du vil altid få fragten oplyst inden du bestiller. Du kommer aldrig til at betale mere end det af systemet beregnede.

Oversøiske og udenlandske destinationer betaler fragt efter gældende takster hos GLS.


 

Indenlandske fragtpriser:


0 - 2 kg.
kr. 40,-
2 - 5 kg
kr. 50,-
5 - 10 kg.
kr. 65,-
10 - 15 kg.
kr. 97,-
15 - 20 kg.
kr. 116,-
20 - 23 kg.
kr. 139,-
23+ kg.
kr. 299,- 


OBS: Fragt af cykler koster kr. 299,-

 

Reklamation:

Købelovens mangelsregler gælder for varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamationer berettiget, betyder det at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

 

Du skal reklamereinden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:

 

Børkop Cykler

Vestergade 17

7080 Børkop

 

r du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet

 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 

Det anbefales at sende pakker med Track and Trace, da det er kundens ansvar, at vi modtager pakken.

 

 

Fortrydelsesret:

Som forbruger har du 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos www.Boerkopcykler.dk. 

 

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

 

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen30 dage efter den dag, du modtager det sidste parti, eller den sidste del.

 

Fristen indebærer, at du har 30 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@boerkopcykler.dk eller benytte standard fortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én ellerflere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade eller pakken bliver væk under transporten.

Det anbefales at sende pakker med Track and Trace, da det er kundens ansvar, at vi modtager pakken.

 

Har du fortrudt dit køb: Vedlæg gerne en kopi af faktura og skriv ligeledes gerne hvad du ønsker f.eks. penge retur, ombyttet til anden størrelse osv.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: Cykler og hometrainers. 

Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: kr. 500,-.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

 

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

 

Vi kan tilbageholdebetalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:

Børkop Cykler, Vestergade 17, 7080 Børkop.

 

Du kan også fortrydekøbet ved at give os besked, og aflevere den personligt på ovenstående adresse – Kun mod forudgående aftale.

 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 

 

 

Fortrolighed og persondatapolitik:

Børkop Cykelforretning A/S ved, at du tænker på hvordan informationer om dig bruges og deles, og vi påskønner din tillid til, at vi vil behandle disse fortroligt.Denne tekst beskriver vores politik omkring personlige oplysninger. Ved at besøge boerkopcykler.dk, accepterer du ligeledes de metoder, der er beskrevet herunder:

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

 

Hvilke oplysninger samler børkopcykler.dk ind?

Informationen om kunderne hjælper os med løbende at forbedre din shoppingoplevelse hos børkopcykler.dk. Herunder er beskrevet hvilke oplysninger vi indsamler.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig. 

 

Personoplysningerne registreres hos Børkop Cykelforretning A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

 

Den dataansvarlige på www.boerkopcykler.dk er ejer Hans Peter Knudsen.

 

Som registreret hos Børkop Cykelforretning A/S, har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: info@boerkopcykler.dk. 

 

Informationer du giver os:

Vi modtager og opbevarer enhver information du direkte afgiver på vores website eller anden måde. Du kan frit vælge, at udelade disse informationer, men det vil afskrive dig fra at udnytte mange af vores kundeservices. Vi bruger den information du giver os til bl.a. at svare på dine henvendelser, tilpasse fremtidige shopping-besøg til netop dit behov, forbedre vores forretning og kommunikation med dig.


Automatiske informationer:

Vi modtager og opbevarer bestemte informationer hver gang du er i forbindelsemed os. For eksempel, som mange andre, bruger vi "cookies" og vi modtager tekniske informationer når din webbrowser besøger boerkopcykler.dk. Nederst på siden kan du læse mere specifikt, hvilke informationer vi opsamler. En række firmaer tilbyder dig værktøjer til at besøge websites anonymt. Det vil, naturligvis, afskære os fra at personificere dine oplevelser hos boerkopcykler.dk når vi ikke kan genkende dig, men vi ønsker, at du skal vide at de findes.

 

Hvad med cookies?

Cookies er alfanumeriske "identifikationer" vi overfører til din computer's harddisk gennem din webbrowser, som sætter vort system i stand til at genkende din browser og tilbyde features så som automatiske login og permanente indkøbskurve så du kan opbevare produkter her over flere besøg.

Din browser er i stand til at behandle brugen af cookies på flere måder, herunder helt at udelade anvendelsen heraf. Men, cookies er forudsætningen for at få det fulde udbytte af faciliteterne hos børkopcykler.dk og vi anbefaler derfor, at tillade brugen af cookies, i en eller anden form.


Deler børkopcykler.dk informationer der opsamles?

Information om vore kunder er en vigtig del af vores forretning, og vi hverken sælger eller bytter med andre. Vi deler kun kundeformationerne med vore tilknyttede afdelinger som Børkop Cykelforretning A/S ejer eller er en del af.


Forretningsoverdragelse:

I takt med udviklingen af vores forretning, vil vi måske købe eller sælge aktiver. I sådanne handler er kundeformationerne normalt en af de overdragne aktiver. Ligeledes, i det usandsynlige tilfælde, at Børkop Cykelforretning A/S, eller væsentlige dele heraf, bliver opkøbt, vil kundeinformationerne være en naturlig del af en sådan handel.


Beskyttelse af Børkop Cykelforretning A/S og andre:

Vi frigiver konto og andre personlige informationer, når vi finder det nødvendigt for at følge gældende lov (se vores Regler og Anvendelse) eller for at beskytte rettigheder, ejendom eller sikkerheden omkring boerkopcykler.dk, vore brugere eller andre. Herunder udveksling af informationer med andre selskaber,for at imødegå svindel og bedrageri f.eks. i forbindelse med arbejde.


Med din accept:

Ud over det ovenfor skitserede, vil du modtage information, såfremt dine oplysning evt. skulle deles med 3. part, og du vil have muligheden for at sige nej.


Hvor sikkert er mine oplysninger opbevaret?

De oplysninger boerkopcykler.dk indsamler/modtager gemmes i en database, der beskyttes af flere niveauer af adgangskontroller. Det er vigtigt at du beskytter mod misbrug, af dit password og uautoriseret brug af din computer. Sørg altid for at logge af på computere du deler med andre.


Automatisk indsamlet information (detaljer):

De oplysninger vi indsamler og analyserer omfatter din IP-adresse; login; e-mailadresse; password; computer- og forbindelsesinformation, så som browser type og version, operativt system og platform; indkøbshistorik; URL-adresserne til og fra vores website, herunder dato og klokkeslet, cookies nummer og produkter du kiggede på eller søgte efter.


Copyright:

Alt indhold på dette website, så som tekst, grafik, logo, ikoner, billeder, lydklip, digitale downloads, data og software, tilhører Børkop Cykelforretning A/S eller leverandører til Børkop Cykelforretning A/S. Alt software anvendt på dette website tilhører Børkop Cykelforretning A/S eller dets softwareleverandører.

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte webshoppen på tlf. 75 86 72 28 eller info@børkopcykler.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr   

 

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateretd. 26/09/2017

 

 

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

Børkopcykler.dk

Vestergade 17

7080 Børkop

Email: info@boerkopcykler.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den:_______________________________

 

Forbrugerens navn:______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift:_________________________________________     Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)