Om os

Den fysiske forretning har eksisteret siden 1928, og har været i de nuværende ejere Lars og Hans Peter Knudsens hænder siden 1992. 

Meget er sket over de seneste år, med udvidelser af både den fysiske forretning og opstart af denneværende webshop.

Baggrunden for webshoppen skal findes i de kunder der kommer fra hele landet for vores gode tilbud - og alle skal have mulighed for at få det bedste udstyr til de bedste priser. Derfor finder du hele vores udvalg online. 

Vil du læse hele historien om Børkop Cykler? Find den her.


Værdier

Hos Børkop Cykler arbejder vi ud fra tre værdier, der gør os helt unikke:


ALSIDIGHED:

Vi har et velassorteret varesortiment, og skulle du efterspørge et specifikt mærke kan det hurtigt bestilles. 


PERSONLIG SERVICE:

Vi vægter de nære relationer højt, for kun ved at kende vores kunder godt, kan vi afdække deres behov på den bedste måde. 


ALLROUND EKSPERTISE:

Vores medarbejdere favner bredt, og tilsammen udgør vi et stærkt team, som kan tilbyde professionel vejledning, specialbygning og grundige reparationer


Værksted

På vores adresse i Børkop finder du vores værksted, som bl.a. er certificeret sercivecenter for Fox, RockShox og Shimano. Vi reparerer og servicerer alle cykelmærker og cykeltyper. Vi har speciale i at håndtere High end racercykler og mountainbikes, så du er sikker på at vi har de rette kompetencer til at reparere din cykel uanset mærket.

Ligeledes klarer vi også de udskiftninger og reparationer som din hverdags- eller børnecykel måtte have brug for. 

Læs mere om værkstedet her


Special cykler

Vi har hos Børkop Cykler gennem mange år specialiseret os i specialbygning af cykler - også cykler til langt over 100.000 kr.

Går du og drømmer om en helt speciel cykel? Så er Børkop Cykler den rette samarbejdspartner. Vi har ikke blot ekspertisen, men også alle de rette kontakter til at skabe din drømmecykel til en fornuftig pris. Du er altid velkommen til at sende os en mail for at få et godt tilbud - både på cykler og udstyr. 

Vi er altid friske på at give et godt tilbud på specialbygning, og med vores finansieringsplan er din drømmecykel inden for rækkevidde!


Butik

I forretningen på Vestergade 17 i Børkop finder du vore fysiske butik, som er fyldt med de samme varer du finder her på webshoppen.  Vores dygtige personale står klar til at give dig råd og vejledning, hvad enten du er på jagt efter en ny cykel, skal have den rette information om energiprodukter eller hele familien skal have cykelhjelme.

Vores medarbejdere har alle en interesse i cykling og ved derfor altid, hvad der rør sig på markedet. Spørg os endelig, og kontakt os også gerne, hvis du har spørgsmål til webshoppen.

Du har også mulighed for at foretage dit køb på webshoppen og efterfølgende hente dine varer i forretningen - så får du også muligheden for at opleve vores spændende butik, som er fyldt med gode tilbud.


High end afdeling 

Vores forretning bugner af alt det du forventer at finde i en cykelforretning - og meget mere! Bagest i butikken har vi nemlig indrettet en særlig afdeling med fokus på alt i high end racercykler og mountainbikes. Her finder du nemt drømmecyklen og du har endda mulighed for at prøve en tur på den inden du køber. Langt de fleste af vores modeller finder du i vores udstilling, så du kan se og føle hvordan cyklen er. 


Webshop

Vores webshop indeholder hele vores sortiment. De fleste af vores varer er altid på lager, og vi har gode leveringsaftaler med vores leverandører, så du altid er sikker på at du får dine varer hurtigt - oftest inden for 1-3 hverdage. Børkop Cykler har eksisteret siden marts 2016 i sin nuværende form, men vi har længe sendt varer ud til kunder i hele landet - ja, sågar udlandet. Den voksende efterspørgsel fra vores kunder, som kom langvejsfra, affødte denne online portal, hvor vi tilbyder de samme gode produkter til de samme fantastiske priser. 

Vi har yderst kompetente folk siddende bag skærmen, som er til for at hjælpe dig. Skulle du have spørgsmål til produkterne er vi klar både på mail og telefon, så du kan få det rette produkt til den rette pris.