Værksted

Hos Børkop Cykler sætter vi en ære i at have et professionelt værksted på adressen. Alle vores mekanikere er certificerede og yder den bedste service til både dig og din cykel.           

Værkstedet har åbent i samme tidsrum som butikken i Børkop (man-fre: 9.00-17.30, lør: 9.00-13.00). Lørdag dog er forbeholdt nød-reparationer og salg af cykler.


Certificeret værksted

Vores mekanikerteam er eksperter i at få dig tilbage på vejen så hurtigt som muligt. Vi har flere officielle certificeringer fra bla. FOX og Shimano - se dem herunder. De særlige certificeringer betyder, at vi har gennemgået kurser for optimalt behandling af f.eks. forgafler fra FOX og RockShox. 


         

RockShox Servicecenter   

For at din forgaffel fungere optimalt og bliver ved med det, er det vigtigt at den bliver serviceret. Så tag ind til vores værksted i Børkop, hvor vores dygtige mekanikere står klar til at få din cykel gjort i top stand. 

RockShox anbefaler service en gang om året og efter 50, 100 og 200 timers brug.FOX Servicecenter                         

Kom ind til vores dygtige mekanikere for at få serviceret din FOX forgaffel og bagdæmper.

FOX anbefaler service en gang om året eller ved 125 timers kørsel både på bagdæmper og forgaffel


    

Shimano Servicecenter

Shimano er en af de største producenter af cykeldele, så derfor arbejder vi konstant på at blive dygtige til at servicere cykler med deres udstyr. Derfor er vi også officielt Shimano Servicecenter - så du kan trygt overlade din cykel til os.