Komponenter

Komponenter

Komponenter er en varegruppe af stor vigtighed for cyklisten. Komponenter omfatter således alt udstyr på cyklen – fra gear til sadler.

Et komfortabelt greb

Styrbånd og håndtag til cyklerne er en lille del af den samlede cykel, men et område, hvor det kan være dumt at spare. Udover naturligvis at være en del af cyklens samlede udseende – og fås i et utal af forskellige farver - findes der forskellige tykkelser og grebstyper der er med til at højne komforten, men også sikrer et godt greb om styret.

Et styrbånd som Lizard Skin DSP 2,5 er et styrbånd med en god tykkelse – 2,5 mm – hvilket sikrer god komfort og stødabsorbering under kørsel. Ydermere er overfladen på Lizard Skin af en type der ikke bliver glat under våde forhold eller i svedige hænder, men derimod sikrer et godt greb om styret. Styrbåndet fås i et utal af farver og designs der passer til netop din cykel.

De små dele der gør turen bedre

Under komponenter finder man alle de små reservedele der kan være med til at gøre livet som cykelrytter lettere, men som mange måske ikke er klar over eksisterer. Et eksempel på en sådan reservedel kan f.eks. være en chaincatcher som man f.eks. finder hos Rotor. Denne har til formål at gribe kæden hvis den skulle ryge af – hvilket man kan opleve oftere ved anvendelser af ovale klinger eller under meget ujævne forhold.

Ud over en chaincatcher finder man batteriholdere til Di2, kabelføringer og beslag til forskiftere.

Geargrupper, kæder og reservedele til alle niveauer

Hos BC-Bikeshop finder man forskellige geargrupper til forskellige cykelformer – om det er landevej, MTB eller drejegreb til citybiken – fordelt over de største producenter og modeller indenfor området. SRAM, Shimano og Campagnolo er således alle repræsenteret i vores udvalg – både ved de klassiske mekaniske modeller, men også ved de nyere elektroniske modeller. Det burde altså være muligt at finde den rette geargruppe til dig i vores udvalg.