Elite

Elite hometrainer - Find din perfekte hjemmetræner her

Elite har et bredt udvalg af forskellige typer hjemmetrænere. Du finder altså altid den rette type til dit behov, din pengepung og din cykel.

Firmaet Elite har sine rødder på det italienske marked. Her åbnede producenten tilbage i 1979 og har siden da udviklet sig til en af de største producenter af hometrainers, dunke og dunkholdere – et varesortiment der i dag bruges af flere professionelle cykelhold.

Med en Elite hometrainer får du god kvalitet, præcise målinger og lydsvag træning. 


Hometrainers til alle niveauer

Hos Elite finder man en lang række hometrainere. Disse forskellige modeller kendetegnes naturligvis af forskellige egenskaber, og Elite kan dermed dække mange forskellige rytteres varierende behov og krav til en sådan træner. En hometrainer er en god løsning på at træne i dårligt vejr eller i forbindelse med opvarmning eller nedkøling efter konkurrence. Der findes forskellige typer af hometrainere og hos Elite finder man alle typer modeller.

Modellen Quick-Motion er en klassisk roller-model. Her sætter man cyklen op på rullerne, træder den i gang også er man ellers klar til at køre. Denne model er ofte set som opvarmningsværktøj – særligt ved banecykling. En roller giver et element af rigtig cykling, da man kan styre cyklen og derved skal holde balance og retning for ikke at vælte af rolleren.

Elite RealPower er en klassisk hometrainer model. Her spænder man cyklen fast omkring navet, hvorefter dækket opnår kontakt med en rulle, der i denne model er koblet på en motor. Denne rulle udgør således modstanden under træning.

Den sidste hometrainer-løsning man kan finde hos Elite er en model som Elite Drivo. Denne model adskiller sig fra den klassiske løsning ved, at man afmonterer baghjulet, for herefter at spænde cyklen på træneren, hvorpå der sidder en kassette monteret. Fordelen ved denne løsning er, at der ikke går samme mængde kraft spildt, hvorfor power outputtet man indstiller ved denne hometrainer vil være en smule mere præcist end de resterende løsninger. Modellen muliggør, at man kobler træneren op til en hometrainer software, og derved kan køre løb virtuel over nettet – f.eks. ved brug af Zwift.


Elite sørger for at væsken kommer med på tur

Hos Elite finder man også kvalitets drikkedunke og holdere til disse, som faktisk anvendes på flere professionelle hold. I forhold til drikkedunke kan man finde mange modeller hos Elite. Fly Team er en klassisk cykeldunk i let plastik materiale. Denne model er meget anvendt af professionelle hold og opfylder de grundlæggende krav til en dunk. Hos Elite finder man også termoflasker. Disse modeller har til opgave, at holde indholdet ved den rette temperatur – hvilket både kan være relevant i sportslige sammenhænge, samt i forbindelse med outdoor aktiviteter. Nanogelite er en af disse termomodeller, som med en isoleret flaske sikrer indholdet en stabil temperatur i op til 4 timer.

Dunken skal naturligvis sidde godt stabilt på cyklen, hvorfor man med fordel kan kombinere en Elite drikkedunk, med en Elite dunkholder. Dunkholderne findes i flere modeller, hvor den absolutte racemodel VICO Carbon med et simpelt design og en utrolig lav vægt er spydspidsen inden for Elites dunkholdere.


Du finder hele vores udvalg af hometrainer / hjemmetrænere her.