Thule

Der er ingen produkter fra dette mærke.

Thule

Det svenske firma Thule blev grundlagt tilbage i 1942 og har siden dengang haft til formål at føre det aktive menneske tættere på naturen og ud i verden med sin passion. Thule har udviklet en række forskellige transportsystemer af udstyr til en aktiv livsstil, der gør det muligt at tage sine ski, cykel, kajak eller andre ting med ud i naturen og afprøve sig selv i nye omgivelser. Siden lanceringen af den først trækmonterede cykelholder i 1992 har Thule været en af de førende producenter for transportsystem til cykler. 


Thule løsninger imødekommer kravene

Hos Thule finder man forskellige muligheder for placeringen af sine cykler under kørsel. Den klassiske løsning er naturligvis den trækbaserede Thule cykelholder. Dette system fås i flere varianter afhængig af, hvor mange cykler man ønsker at transportere. Thule Euroclassic G6 929 er den største model af Thule cykelholdere. Denne model sikrer transporten af tre cykler af en maksimal vægt på 25 kg. pr. cykel. Dette betyder, at det ikke kun er de letteste racercykler man kan medbringe, men derimod cykler i en noget andet vægtklasse og sågar nogle af de lettere el-cykler vil kunne medbringes på holderen. Selve stativet er afstivet og holder cyklerne fastspændt med en strop omkring hjulene, samt en arm der har fat om rammen. Stativet kan låses ved den yderste arm, således man ikke kan få nogle af cyklerne af uden nøglen, og armen kan heller ikke gå løs under kørsel. Ønsker man adgang til bagagerummet tillader modellen også det, da man kan vippe stativet og dermed gøre plads til at åbne bagklappen.

Udover den trækbaserede løsning fra Thule finder man også både tagstativer og holdere, der monteres på bagklappen. Disse løsninger er naturligvis oplagte hvis ikke bilen er udstyret med anhængertræk. Fordelen ved en tagbaseret løsning er, at cyklen er gemt godt af vejen og lader god plads til at komme i bagagerummet. Dog kan cyklerne være en smule mere udsatte, da de kommer lidt op i højden, end man vil opleve ved træk- eller bagklapsmonterede løsninger.

Bagklapsmodellen tillader, at man anvender tagboks til bagage, men samtidig fylder cyklen ikke inde i bilen. Denne løsning er oplagt til biler uden træk og ses ofte på biler af mindre størrelse, der måske heller ikke kan have tagbøjler til en cykel på taget.


Thule sikrer en sikker færd

Thule sikrer med deres produkter, at cyklen står fast og sikkert på bilen, hvilket herved muliggør, at man som cyklist får mulighed for at prøve sig selv af i andre omgivelser, end de vante rammer på hjemmebanen.