Evoc

Tilbud

Evoc Travel Bag 280L BLACK

Vejl. pris: 3.299,00 DKK 2.999,00 DKK

Tilbud

EVOC TRAVEL BAG PRO 310L BLACK

Vejl. pris: 4.499,00 DKK 4.299,00 DKK

Tilbud

EVOC Protector Vest Barn

Vejl. pris: 829,00 DKK 699,00 DKK

Tilbud

EVOC TRAVEL BAG PRO 310L AQUA BLUE

Vejl. pris: 4.499,00 DKK 4.299,00 DKK

EVOC – et ægte sports-brand

EVOC er et brand der fra starten har målrettet sig sport og udendørsaktiviteter. Efter et snowboard uheld i 1999 kom Holger Feist på, at inkorporere et rygskjold i en rygsæk, så man på den måde optimerede sikkerheden. Ideen udviklede sig og i 2008 blev EVOC grundlagt. Siden da har flere produkter set dagens lys i flere forskellige sportsgrene. Inden for cykling, er EVOC et foregangsmærke når det kommer til tasker og drikkesystemer til off-road cykling.


Hav nok vand til turen

EVOC har i flere af deres rygsække indbygget camelbacks. En camelback er en væskeblære, der sidder i en speciel lomme eller som en integreret del af rygsækken. På den måde sikrer man, at man altid har vand ved hånden når man er på langfart – om det er på cykel eller ved vandring.

EVOC CC 6 L er et godt eksempel på en sådan taske. Denne taske har plads til 2 L væske, der suges op ved en slange og et mundstykke, som kan placeres let tilgængeligt henover skulderen. Mundstykket lukker tæt og åbnes ved et lille tryk med tænderne, hvorefter man kan suge væsken til sig. Tasken gør det ydermere muligt, via sin rummelighed, at have grundlæggende bagage eller udstyr med på turen – ekstra tøj, mad, førstehjælpskit eller hvad man ellers kunne have brug for.


Beskyttelse af kroppen

EVOC startede, som nævnt, som en idé til at øge sikkerheden for sportsudøvere i discipliner, hvor styrt kan have alvorlige følger. Denne tankegang har aldrig forladt EVOC, der også i dag producerer forskellige rygskjold, til at sikre den bedst mulige beskyttelse for ryg og skuldre i tilfælde af uheld. EVOC Protector Vest er således forstærket omkring rygsøjlen og ned over lænden. Vestens udformning betyder, at vesten holdes tæt til kroppen og ikke kan forflytte sig under aktiviteter. På den måde sikrer man at ryggen konstant er beskyttet mod slag. Vesten findes både i en herre-, dame-, og børne-model.


Skal cyklen med på tur?

Skal man ud og rejse, og ønsker at have sin cykel med, kan det være en god idé at anvende en cykelspecifik taske/kuffert, for at beskytte cyklen mod slag. EVOC Travel Bag er en taske der skal sikre, at cyklen kommer frem i ét stykke og uden skrammer. Tasken har en hård bund, hvor cyklen spændes fast. Siderne i tasken er lavet af et tykt og slidstærkt materiale, der sikrer at cyklen er beskyttet mod ridser og skarpe genstande. Hjulene afmonteres i tasken, men kommes i to beskyttede lommer på siden af tasken. Alt i alt sikrer man altså med en Travel Bag, at cyklen står sikkert fast og beskyttet mod sine omgivelser på en ordentlig måde. Tasken har en rummelighed på 280 L, hvilket også betyder, at man ofte vil kunne have flere ting pakket ned sammen med cyklen, hvis det skulle være nødvendigt.