Vittoria

Tilbud

Zaffiro Pro Hometrainer

Vejl. pris: 225,00 DKK 179,00 DKK

Tilbud

Vittoria Zip Case

Vejl. pris: 149,00 DKK 79,00 DKK

Tilbud

Pit Stop Road Racing

Vejl. pris: 149,00 DKK 99,00 DKK

Vittoria Latex slange

Fra 76,66 DKK

Tilbud

Vittoria Terreno Mix Antrasit/Sort

Vejl. pris: 419,00 DKK 279,00 DKK

Tilbud

Vittoria Dæk Corsa G+ lukket ring

Vejl. pris: 1.099,00 DKK 799,00 DKK

Tilbud
Tilbud

Vittoria Dæk Rubino Pro Control

Vejl. pris: 399,00 DKK 279,00 DKK

Tilbud

Vittoria Dæk Corsa Control Natur/Sort

Vejl. pris: 599,00 DKK 379,00 DKK

Tilbud

Vittoria Dæk Corsa Speed G+

Vejl. pris: 649,00 DKK 499,00 DKK

Tilbud

Vittoria Corsa G+ Para

Fra 350,00 DKK

Tilbud

Vittoria Dæk Rubino Pro Endurance Sort Folde

Vejl. pris: 439,00 DKK 299,00 DKK

Tilbud

Vittoria Dæk Corsa Speed Tubeless Ready Version 2019

Vejl. pris: 599,00 DKK 539,00 DKK

Tilbud

Vittoria

I 1953 startede Vittoria Industries Ltd. Målsætningen har fra start været at levere kvalitetsdæk til cykelverdenen. Siden dengang har produktionen rundet 7 millioner dæk om året, mens firmaets populære tubular og cotton-baserede dæk produceres i op imod 900.000 eksemplarer årligt. Firmaet har sin egen produktion i Thailand og kan herfra producere dæk til hele verden.


Dæk til alle typer cykler

Hos Vittoria finder man dæk til alle typer af cykler – om det er landevej eller skov der er hjemmebanen. 

Foretrækker man landevejen, finder man mange muligheder ved Vittoria, hvor de fleste dæk både kommer i en clincher model til dæk/slange, men også i en tubular model, til mere race-orienterede sammenhænge - et eksempel på dette er topmodellen Corsa. Corsa er et konkurrencedæk, som netop kan findes som både clincher og tubular. Ønsker man et mere træningsorienteret dæk finder man dette ved Zaffiro Pro modellen – en model der kun kommer i clincher udgave. Dette skyldes, at tubular som udgangspunkt ikke er så anvendeligt til træning, som clinchers grundet faren ved punkteringer – dette på trods af Vittorias egen Pitstop gør det muligt at reparere tubulars for punkteringer på vejen.  Zaffiro er et dæk der har en enorm styrke – både i forhold til slid, men også i forhold til punkteringer. Dette er med til at gøre dækket til en rigtig kilometeræder. Til gengæld er dækket relativt tungt og har en høj rullemodstand, hvorfor det ikke er et særlig hurtigt dæk – men dette er dog ikke de vigtigste karakteristika for et træningsdæk.

Ønsker man at køre andre steder end landevejen, kan man ved Vittoria finde både dæk til cross-country MTB i skoven, cykelcross eller sågar Fatbikes. Mezcal er et MTB dæk der med de ypperste teknologier gør turen i skoven så hurtig og kontrollerbar, som man kunne ønske sig. Dækket sikrer med sit mønster, at man opnår de bedste styreegenskaber og grip i underlaget, der ofte er løst i skov og terræn. Derudover sikrer en relativ lav vægt, at dækket er hurtigt rullende og ikke hæmmer cyklens fart.


Find også hjulsæt i sortimentet

Det er ikke kun dæk og slanger man kan finde i Vittorias varesortiment. Man kan således købe Vittoria hjul til sine dæk. Ligesom med dæk, finder man hjul både til clincher og tubulars i carbon eller aluminium. Qurano 60 er et fullcarbon hjul der både kan findes i en clincher og tubular model. Clincher modellen er sågar også tubeless ready. Med dette hjul finder man en god kombination af en relativ lav vægt, samt en god aerodynamik og Vittoria begår derved et fint all-round hjul til landevejsrytteren. Hjulet er, som man af Vittorias andre produkter, forstærket med et nyt stof kaldet Graphene. Dette er et materiale er relativ nyt, men har med en lav vægt og øget styrke sammenlignet med f.eks. carbon, et stort potentiale, men er stadig på et meget tidligt stadie i produktionen. Men dette hjul er altså, ifølge Vittoria, forstærket med netop graphene. Dette skulle betyde øget stivhed samt slidstyrke for hjulet. 

De fleste af de hjul man finder hos Vittorias landevejs kollektion, vil også være tilgængelige i en model til skivebremser, hvis man foretrækker denne bremseteknologi.