FSA

FSA - FULL SPEED AHEAD

Full Speed Ahead producere verdens klasse cykel-komponenter til racercykler og mountainbikes - og de levere endda til mange af verdens førende racer og mountainbike ryttere. Skal du også have nogle af de bedste dele i cykelverdenen til din cykel?


Cykeldele til din disciplin

FSA fremstiller dele til hele din cykel - og det er ligegyldigt, hvilken type cykling du dyrker. Se herunder hvilke dele du kan finde til de forskellige discipliner.  


Dele til landevejscykling

FSA levere mange forskellige dele til landevejscykling - du har muligheden for at købe alt lige fra bremser, kæder, kranksæt, styr til sadelpinde og frempinde mm. Har du noget særligt du gerne vil have fra FSA er du meget velkommen til at sende en forespørgsel til BCBikeshop - så undersøger vi gerne om vi kan skaffe det hjem. 


Mountainbike dele

Skal du bruge noget til din mountainbike finder du også her et stort udvalg fra Full Speed Ahead. Deres ekspertise ligger i alle de overordnede komponenter, så du finder selvfølgelig bl.a. MTB bremser, kæder, kranksæt, styr, sadelpinde, frempinde og hjulsæt mm.


Udstyr og dele til cyclocross

Når FSA kan levere til både MTB og landevej, kan de naturligvos også klare til cyclocross som en mellemtingen. Her er det selvfølgelig de samme dele de er eksperter i: bremser, kæder, kranksæt, styr, sadelpinde og frempinde og hjulsæt mm.


Historien om FSA

Historien om FSA - eller Full Speed Ahead, som det er en forkortelse af - starter med en passion for sporten og en arv af innovation i design og produktion - derfor er det også de elementer der er vigtige for dem. Deres stolthed ligger i, at hele tiden investere i deres produkter og sortiment for at sikre, at de giver dig de allerbedste komponenter muligt - til både professionel brug og til den entusiastiske rytter.

Men de er ikke blot sponsorer for verdensklasse hold og atleter - de arbejder meget tæt sammen med dem og bruger deres ekspertise og feedback til at hjælpe FSA med at udvikle den næste række produkter. Dette, kombineret med et lidenskabelige engagement i innovativt design, forskning og udvikling, materialer og fremstillingsprocesser, sikrer at FSA leverer teknisk overlegne komponenter, der giver den ultimative præstation som rytterne efterspørger, og alt til konkurrencedygtige priser!