Pirelli

Tilbud

Dæk PIRELLI P Zero Cinturato TLR

Vejl. pris: 449,00 DKK 328,00 DKK

Tilbud

Pirelli PZero Velo 4S

Vejl. pris: 349,00 DKK 288,00 DKK

Tilbud

Pirelli PZero Velo

Vejl. pris: 329,00 DKK 329,00 DKK

Tilbud

Pirelli PZero Velo Classic

Vejl. pris: 419,00 DKK 300,00 DKK

Tilbud

Pirelli PZero Velo TT

Vejl. pris: 499,00 DKK 329,00 DKK

Tilbud

Pirelli Cinturato Gravel Mixed Classic

Vejl. pris: 449,00 DKK 399,00 DKK

Tilbud

Pirelli Cinturato Hard Gravel Classic

Vejl. pris: 449,00 DKK 363,00 DKK

Tilbud

Pirelli Cinturato Hard Gravel Dæk Sort

Vejl. pris: 449,00 DKK 379,00 DKK

Tilbud

Pirelli Cinturato Mixed Gravel Dæk Sort

Vejl. pris: 449,00 DKK 379,00 DKK

Tilbud

PIRELLI P ZERO RACE TLR

Vejl. pris: 549,00 DKK 499,00 DKK

Tilbud

PIRELLI P ZERO RACE TUBELESS SL

Vejl. pris: 599,00 DKK 539,00 DKK

Pirelli cykeldæk

Pirelli har igennem mange år produceret højkvalitets dæk til flere forskellige sportsgrene – herunder også cykelsporten. Pzero Velo kollektionen dækker Pirellis cykelmodeller, der indeholder dæk med forskellige egenskaber, der gør det muligt at få det optimale dæk til en given situation hos italienske Pirelli.

Det er ikke første gang at Pirelli udvikler cykeldæk - I det første Giro d'italia kunne man finde Pirelli dæk på størstedelen af feltets cykler. 


Pzero Velo – et topdæk

Deres nyeste dæk deler navn med F1 dækkene. Det er der en god grund til - I Pirellis sortiment af cykeldæk finder du nemlig kun dæk til performance, et entry-level dæk har de valgt ikke at producere - Endnu... Meget tyder på at disse racercykeldæk kun er starten for Pirelli på cykelscenen.

Pzero Velo er også navnet på det bedste bud på et allround racedæk, der er kommet ud af Pirellis produktion. Dækket formår at kombinere lav vægt og rullemodstand, med et punkteringsresistent dæk der har mange kilometer i sig. Dette er en speciel kombination, der betyder at dækket kan køre optimalt i flere forhold og dermed er et optimalt racedæk.

Ønsker man et dæk der er bedre til træningen, hvor man ofte ønsker en meget stor holdbarhed og punkteringsresistens og gerne prioritere dette højere end lav vægt og rullemodstand, finder man Pzero Velo 4S modellen hos Pirelli. Denne model har en stor slidstyrke og punkteringsresistens. Samtidig har dækket en relativ lav vægt. Dækket har et godt vejgreb i både tør, men i særdeleshed våde forhold. Disse egenskaber gør det til et fremragende træningsdæk.


Pirelli sikrer en god TT

Skal man ud og tage kampen mod uret er det vigtigt at have et dæk med den lavest mulige rullemodstand og vægt. I en sådan situation vil man gå på kompromis med punkteringsresistensen og slidstyrken, da dækket kun anvendes på kortere distancer, hvor farten er afgørende. Pzero Velo TT er en sådan model. Rullemodstanden er lav, vægten er lav, mens vejgrebet sikrer at man kan presse cyklen til sit maksimale.

Den italienske Pirelli sikrer med disse tre modeller at den kvalitetsbevidste cykelrytter er dækket ind i alle forhold.