Frog Bikes

FROG 40 GREEN

3.250,00 DKK

FROG 40 ORANGE

3.250,00 DKK

FROG 40 Pink

3.250,00 DKK

FROG 40 Spotty

3.250,00 DKK

FROG 52 Blå

3.899,00 DKK

FROG 52 Green

3.899,00 DKK

FROG 52 lilla

3.899,00 DKK

FROG 52 Pink

3.899,00 DKK

FROG 55 GREEN

3.999,00 DKK

FROG 55 ORANGE

3.999,00 DKK

FROG 55 Pink

3.999,00 DKK

FROG 55 RED

3.999,00 DKK

FROG 62 BLACK

4.150,00 DKK

Frog Bikes 

Frog Bikes er et cykelmærke der udelukkende har fokus på børnecykler. Det engelske firma er grundlagt af et ægtepar, der syntes børnecykler var for tunge og uelegante, hvilket ikke gjorde det specielt nemt for børn, at lære at cykle og nyde den glæde, som en cykel har potentiale for. De satte sig derfor for at nytænke børnecyklerne, hvilket har resulteret i flere lette børnecykler, der skal gøre køreoplevelsen bedre i de forskellige aldersgrupper. 


Leverer cykler til alle aldersgrupper 

Hos Frog Bikes går man op i, at den første oplevelse man har med en cykel er god – derfor er det alfa og omega, at man ikke kan sætte en finger på cyklen. Firmaets sortiment starter ved de helt små, hvor man finder løbecykler – Balance Bikes, som Frog Bikes kalder dem – som målretter sig alderen 1-3 år. Her finder man modeller der varierer i størrelse og man kan derfor finde en model der passer til lige netop den alder og størrelse, som barnet har brug for. Det samme vil man opleve når barnet bliver ældre, og skal prøve kræfter med sin første pedaldrevne cykel. 

I Frog 48 finder man en model der gør de første pedaltråd til en god oplevelse. Cyklen fås i mange forskellige designs og farver, således barnet får en cykel, som er flot og tiltalende. Selve cyklen er produceret i aluminium, hvilket gør cyklen let at håndtere for de små størrelser. Cyklen er derudover optimeret i størrelsesforholdene til en børnekrop. Cyklen har en for og bagbremse, hvilket betyder at børnene allerede fra start får en god fornemmelse af, hvad det vil sige at styre og bremse en cykel. Cyklen indeholder derudover en meget fiks overstyringsbeskyttelse. Denne betyder, at man ikke kan overdreje styret, hvilket kan medføre et ubehagelige styrt. 


Lader barnet at dyrke cykelsport 

Udover at levere gode begynder- og hverdagscykler til børn, finder man også mere specialiserede cykler ved Frog Bikes. Med både en landevejs-, MTB- og banekollektion kan man finde cykler der tillader barnet, at dyrke cykling som en sport. I alderen 6-14 år er det vigtigt, at cyklen passer godt til børnene, hvilket Frog Bikes er meget opmærksom på. Frog bikes Road 67 er således et eksempel på en cykel der er nedskaleret til, at give en 11-12 årig den bedste cykeloplevelse på landevejen. Cyklen er let, mens styret og stellet passer i størrelsen. På MTB fronten finder man samme egenskaber ved Frog Bikes i alderspændet 8-14 år. 

Leder du efter en ny cykel – eller måske den første cykel - til dit barn er det helt sikkert det hele værd at kigge i retning af Frog Bikes. Er du i tvivl om hvad der vil være bedst for dit barn, så tag et smut forbi butikken og vi vil stå klar til at vejlede jer i jeres valg.