F3 Cycling

Tilbud

F3 Computer mount FormMount

Vejl. pris: 599,00 DKK 499,00 DKK

Tilbud

F3 Cradle Top Blue

Vejl. pris: 59,00 DKK 49,00 DKK

Tilbud

F3 Cradle Top Red

Vejl. pris: 59,00 DKK 49,00 DKK

Tilbud

F3 Cradle Top Yellow

Vejl. pris: 59,00 DKK 49,00 DKK

F3 Cycling


Amerikanske F3 Cycling er et firma der er skabt på baggrund af en kærlighed til cykling. Firmaet er startet af tre grundlæggere, som alle havde et ønske om at gøre cykling nemmere og federe ved nogle simple løsninger på nogle af de problemstillinger man kan oplever som cykelentusiast. Alle firmaets produkter er designet, produceret og leveret fra USA.

F3 med en ny placering til cykelcomputeren

Spydspidsen fra F3 Cycling er deres FormMount. Dette er en out-front montering af cykelcomputeren, der påmonteres som en forlængelse af frempinden. Dette er en ret unik løsning, da FormMount er kompatibel til stort set alle frempinde, der kan fås på markedet. Dette er muligt fordi, at de to monteringsarme kan drejes og vendes alt afhængigt af, hvad der passer til beslaget fra frempinden og præferencen fra rytteren. En løsning som denne kan være yderst relevant på dagens cykler, hvor frempinde og styr efterhånden er optimeres så meget i forhold til vægt og aerodynamik, at en klassisk montering af cykelcomputeren herpå, kan være vanskelig.

Med et FormMount opnår man et rent design, en let løsning, samt en cykelcomputer der er nem at tilgå under kørsel.

Elegant tilbehør


Udover selve FormMount beslaget kan man få en række smarte tilbehørsbeslag til netop FormMount. Anvender man sin telefon som cykelcomputer kan denne også installeres på FormMount. Dette kræver blot et Phone Component fra F3. Dette består af en lille plade der sættes på bagsiden af telefonen, samt et matchende beslag til FormMount. Mellem disse er der en magnetisk kraft svarende til 30 Lbs – ca. 13 kg, som skal holde telefonen sikkert fast under kørsel. På denne måde kan man altså anvende telefonen som cykelcomputer og GPS under kørsel.

Ønsker man at filme sine cykelture kan man til FormMount få et kamerabeslag, som kan sidde på undersiden. Derved kan man filme sin tur fra første række og med et klar udsyn, uden at kameraet kommer i vejen for rytteren under kørsel. Beslaget er bl.a. kompatibelt med GoPro modellerne. Det selv samme beslag kan anvendes til at fastgøre en cykellygte, der således vil sidde i den optimale position for at oplyse vejen og skabe synlighed for rytteren - hvilket er utrolig vigtigt i mørke forhold.

FormMount er således meget mere end blot et beslag til en cykelcomputer. Det er derimod en multifunktionel løsning, som på en elegant måde sikrer rytteren de bedste betingelser for en god oplevelse på cyklen.