Purepower

PurePower


PurePower er en dansk virksomhed der laver produkter til sportsernæring. Firmaet er et underselskab af firmaet Toft Care, som i flere år har produceret protein- og energiløsninger til sundhedsbranchen. Men efter at få øjnene op for sportsverdenen og dennes muligheder, startede PurePower som underselskab tilbage i 2006. Siden dengang har PurePower bidt sig rigtig godt fast i markedet og er i dag den eneste ISO22000 godkendte sportsernæringsvirksomhed i Danmark – hvilket beviser at PurePowers produktionsmetoder er i den højeste klasse hvad angår hygiejne og varekontrol.


PurePower er til MANGE sportsgrene


PurePower er oprindeligt rettet mod udholdenhedssport, da det var gennem denne man opdagede markedet i sin tid. Men det betyder ikke at PurePower er begrænset den dag i dag. Kigger man på de atleter der til dagligt er ambassadører for PurePowers produkter, ser man at denne liste spænder utrolig bredt – lige fra triatlon, over badminton til militær femkamp. PurePower tilbyder altså en produktpakke som med stor garanti kan være med til at forbedre din sportslige oplevelse uafhængigt af, hvilken sport der er din primære.


Energi produkter til cykelturen


Skal man cykle langt er der ingen tvivl om, at det er en god idé at have energi med på turen. Her har PurePower forskellige muligheder til den aktive cyklist. PurePower Energy Snack er en energibar der kommer i tre varianter: Original, Kakao og Tranebær.
Førstnævnte er grundopskriften til alle varianter og består primært af havre. Baren er derfor ofte blevet sammenlignet med en form for kage grundet konsistensen og en meget naturlig smag. Baren kan suppleres af Carbo Race, energidrikken fra PurePower. Denne består af maltodextrin og fruktose, som er to af de bedst optagelige kulhydrater, samt elektrolytter der minimere chancen for dehydrering


PurePower til restitutionen


Efter en lang træning eller konkurrence er det vigtigt at få genopfyldt depoterne. Ved PurePower finder man både restitutionsdrikke, samt barer der kan medvirke til at genopbygge kroppens depoter. Recovery er en proteinholdig drik, der skal sikre kroppen får den nødvendige næring efter en træning i form af både kulhydrat og protein. Dertil kommer Protein Snack og Recovery Snack, der er små barer med samme formål og energikilder. Recovery Snack er samme grundsten som Energy Snack, men med lidt ekstra protein kilder tilsat. Produkterne findes i forskellige smagsvarianter.


Hos PurePower finder du altså et godt, danskproduceret energiprodukt med fokus på høj kvalitet. Ønsker du at høre mere om PurePower eller få en snak om, hvilke produkter der er bedst til dit behov, så tag endelig et kig forbi butikken i Børkop.