Stages

STAGES Power Meter Wattmåler


Stages er en pedalarmsbaseret wattmåler - en enkel og genial løsning. Du udskifter blot venstre pedalarm og vupti - du har nu forvandlet din cykel, og får præcise målinger om dit tråd. Alt sammen er det med til at give dig en bedre træningsoplevelse. 


Hvem er Stages Cycling? 

Stages er et forholdsvist ungt amerikansk mærke fra Boulder Colorado. Stages har bygget deres filosofi op om, at hårdt arbejde er vejen frem, og koblet det med en idé om, at wattmåling er væsentligt for cykelrytteres (og triatlethers) træning. Det skal dog samtidig være enkelt, nemt og billigt for alle at prøve effekten af. 


Stages Power meter

Stages wattmåler sidder i pedalarmen - der er tale om en lille diskret boks som er integreret i den venstre arm, således at den hverken er til gene for dig som rytter eller noget ekstra der skal monteres på cyklen. Hele wattmåleren vejer 20 g! Så den er til at overse, hvilket gør, at du ikke får nogen betydende ekstra vægt. På grund af Stages' avancerede teknologi er deres wattmåler yderst holdbare, lette at vedligeholde og meget enkle at bruge.  


Kompatibilitet

Du kan selvfølgelig også bruge enten Bluetooth eller ANT+ sammen med din nye Stages wattmåler, for at få endnu mere ud af den. Det bliver muligt at uploade direkte til træningstjenester som Strava eller Training Peaks kun ved brug af din smartphone. Stages wattmåler til enhver 

Stages er simpelt, genialt og enkelt. Produkterne er fleksibele, da du kan flytte pedalarmen mellem forskellige kranksæt og batteriskiftet er også enkelt, så du behøver ikke den helt store håndværkersnilde for at kunne betjene en Stages Power meter. Stages laver pedalarmsløsninger til mange forskellige kranksæt, kontakt os i BCBikeshop for at høre nærmere herom. Vi er altid klar på at løfte din effekt – målt i watt.