atera

Tilbud

Adapter Strada SPORT Atera 2 til 3 eller 3 til 4 cykler

Vejl. pris: 1.099,00 DKK 899,00 DKK

Atera Rem 350mm

80,00 DKK

Tilbud

Strada cykelholder 2 Sport Atera 2 cykler

Vejl. pris: 3.349,00 DKK 2.889,00 DKK

Tilbud

Strada cykelholder E-Bike M Atera 2 cykler

Vejl. pris: 3.699,00 DKK 3.199,00 DKK

Tilbud

Cykelholder Strada E-bike ML

Vejl. pris: 4.599,00 DKK 3.899,00 DKK

Tilbud

Strada Sport Atera 3 cykler M3

Vejl. pris: 4.299,00 DKK 3.575,00 DKK

Atera Nøgle

80,00 DKK

Tilbud

ATERA STRADA EVO 3 CYKLER

Vejl. pris: 5.899,00 DKK 4.799,00 DKK

Atera


Atera er en tysk producent, der fokuserer på forskellige opbevaringsløsninger, der kan monteres på biler og derved udvide mulighederne for, hvad man kan pakke til ferien. Herunder har Atera en række forskellige cykelstativer, der sikrer at man kan have cyklen med på ferie på en nem, sikker og simpel måde.


Strada Evo – en trækbaseret model


Der er forskellige steder man kan placerer sin cykelholder på bilen, en af de mere populære modeller spændes på anhængertrækket. Dette gør sig gældende for Strada Evo modellerne, der hører til i toppen af Atera sortimentet. Strada Evo 3 er således en trækbaseret model med plads til hele tre cykler. Stativet er bygget op i aluminium, hvilket sikrer at selve stativet har en relativ lav vægt, men stadig kan bære en høj vægt i form af cykler. Maksimal belastningen på Strada Evo 3 er således 66 kg fordelt på hele stativet. Dette giver mulighed for at man kan medbringe el-cykler på ferien, som ellers er tungere end almindelige cykler – både når det gælder citybike, landevejsracer eller MTB. Cyklerne spændes sikkert fast med stropper omkring hjul, samt en arm der spændes på stellet således cyklerne ikke kan bevæge sig under kørsel.


Selvom man spænder cyklerne bag på bilen, har man stadig mulighed for at tilgå bagagerummet. Stativet kan vippes bagud, således man kan åbne bagsmækken uden at cykler og stativ skal afmonteres. Dette må naturligvis ikke ske under kørsel, hvorfor denne funktion er sikret med en låsefunktion. Strada Evo findes også til 2 cykler.


Stativ til el-cyklen


Ved man at man skal have el-cykler med og at det hovedsageligt er denne type cykel man kommer til at anvende, kan det være en idé at kigge efter et el-cykel specifikt stativ. Et sådant finder man hos Atera i Strada E-bike modellen. Forskellen på denne model, sammenlignet med andre almindelig modeller er, at stativet efterlade en bredere plads til cyklerne. Dette skyldes at el-cykler kan forekomme en smule bredere i opbygningen end almindelige cykler på grund af motor og batteri placering. Derudover er el-cykler, som tidligere nævnt relativt tunge, hvorfor der er et øget krav til styrken og bæreegenskaberne til stativet. Strade E-bike har dertil mange af de samme egenskaber som man ser ved en Strada Evo model.


Ved Atera finder man således helt sikkert et cykelstativ der kan leve op til de muligheder man søger – om man skal have 1 eller 3 cykler, om det er børne eller voksen modeller, så finder man et stativ hos Atera der imødekommer kravet.

Tysk kvalitets produkt

Vi har altså her at gøre med tysk kvalitet på meget højt niveau og deres cykelholdere vinder priser og test. De er kendt for deres hurtige montering og sikkerhed, forstået som de holder cyklerne rigtig godt fast og stabilt. Gennemført og meget høj kvalitet


Topkarakter

Både magasinet Bike, tyske ADAC og FDM er begejstret for Atera, de giver alle tre topkarakterer til Atera Strada Sport. hos Børkop Cykler er vi også yderst begejstret for gennemført kvalitet og det kendetegner Atera.

Vi fører et bredt udvalg i dette tyske kvalitetsmærke og altid til de bedste priser. Se vores udvalg her!