PowerBar

Tilbud

PowerGel PowerBar Lemon-lime

Vejl. pris: 19,00 DKK 12,00 DKK

Tilbud

Energize bar PowerBar Original Chocolate

Vejl. pris: 22,00 DKK 16,00 DKK

Tilbud

Hydrogel PowerBar Cherry 51 mg koffein

Vejl. pris: 19,00 DKK 14,00 DKK

Tilbud

IsoActive PowerBar Lemon 600g pulver pr. bøtte

Vejl. pris: 109,00 DKK 70,00 DKK

Tilbud

IsoActive PowerBar Orange 600g pulver pr. bøtte

Vejl. pris: 109,00 DKK 70,00 DKK

Tilbud

IsoActive PowerBar Red Fruit Punch 600g pulver

Vejl. pris: 109,00 DKK 70,00 DKK

Tilbud

PowerBar Magnesium Liquid ampuller

Vejl. pris: 209,00 DKK 199,00 DKK

Powerbar Tabs Mango

Fra 24,50 DKK

Tilbud

PowerGel PowerBar Green Apple 50mg koffein

Vejl. pris: 19,00 DKK 17,00 DKK

Tilbud

PowerBar PowerGel Shots vingummi Orange 16 X 60g

Vejl. pris: 240,00 DKK 210,00 DKK

Powerbar Energiprodukter

Tilbage i 80’erne oplevede en ung canadisk udholdenhedsatlet, at ramme den berømte og berygtede mur hen imod slutningen af en konkurrence. Dette skulle vise sig at skabe drivkraften bag firmaet Powerbar. Den første energibar så dagens lys i 1986 og siden dengang har Powerbar været en central del af markedet for energiprodukter til sportsudøvere på alle niveauer. Opskriften på den originale Powerbar kan den dag i dag, stadig findes på firmaets hjemmeside.

Energibarer, Gels og meget mere

Siden den første energibar har firmaet været igennem en rivende udvikling, hvor varesortimentet er blevet udvidet betragteligt. Den klassiske energibar er stadig en bærende del, men i dag er der flere forskellige smagsvarianter og næringsindhold til forskellige situationer. Ride Energy er et eksempel på en energibar man med stor fordel kan tage undervejs på en tur, for at opretholde energi niveauet. Baren vejer 55g og indeholder en god portion kulhydrat, samt en lille smule protein og magnesium der skal sikre at kroppens funktioner opretholdes gennem det fysiske arbejde.

Udover energibarer finder man også både gels og energidrik, som egner sig bedst til indtag under en given aktivitet. Powergel Fruiter en gel, baseret på naturlige smag og frugt. Det samme gør sig gældende for Performance Smoothie produktet. Dette er en lidt større portion, baseret på en frugtsmoothie, som er nem at have i baglommen på en træningstur på cyklen. Fordelen ved dette produkt sammenlignet med en almindelig gel er, ifølge Powerbar, at man med en Performance Smoothie opnår en større mæthedsfornemmelse og tilfredsstillelse ved indtaget af denne, hvilket kan være en mangel på lange træningsture. Produktet er derfor i højere grad henvendt mod længere træningsdage, end decideret konkurrence. Performance Smoothie findes i tre forskellige smagsvarianter.

Tour de France

I gamle dage drak rytterne i Tour de France snildt noget øl eller vin under en etape og spiste måske noget frugt eller kage for at komme igennem de lange dage i sadlen. Siden den gang har man fundet ud af meget mere om sportsernæring og i dag er Powerbar at finde som den officielle partner i Tour de France. Rytterne nyder således godt af de mange energiprodukter og kosttilskud man finder hos firmaet. Kosttilskuddene dækker alt fra koffein tilskud, der kan medvirke til en bedre præstation, og til magnesium tilskud. Sidstnævnte tilskud er med til at opretholde den naturlige saltbalance i kroppen og derved udsætte træthed og optimere på muskelfunktionen under langvarig aktivitet. 

Restitutionen

Powerbar har også protein tilskud – både i form af pulver, bar og færdige drikke. Disse skal sikre den rette mængde protein på det rette tidspunkt, således man kan optimere sin restitution og opnå den optimale adaptation til sin træning. Også her findes der forskellige smagsvarianter, men fælles for dem alle er, at de er baseret på naturlige smagsstoffer.

Powerbar og allergier

Hos Powerbar har man husket at ikke alle kan eller vil spise alle typer af mad. Derfor finder man ved Powerbar en tydelig oversigt over hvilke produkter der egner sig til henholdsvis Gluten og Laktose intolerante, samt hvilke produkter der kan kategoriseres som veganske eller vegetarianske. Det er altså muligt for de fleste at finde et produkt hos Powerbar, som vil passe til deres behov.

Vil du høre mere om hvad Powerbar kan tilbyde af produkter og se lidt på varerne, så tage endelig et smut forbi butikken i Børkop, hvor vi står klar til at vejlede dig i dit valg.