Dynaplug

Dynaplug


Tubeless reperation

Dynaplug®, et punkteringsreparationssystem til slangeløse dæk, det består af en rustfrit stål eller aluminiumskrop og aftageligt rør i rustfrit stål (for at holde reparationspluggen). Reparationspluggen, en gummiimprægneret ledning monteret på en messingspids, som sikrer let indføring og sikring af tætningen for over 97% af punkteringerne.

Nem reparation uden at fjerne dækket - I modsætning til andre slangeløse reparationssæt til dæk giver Dynaplug® dig mulighed for at reparere en punktering uden at fjerne hjulet eller tage dækket af.

Dette sparer især tid og kræfter på sporet.

Der er flere forskellige versioner afhængig hvad man skal bruge dem til. Der er for eksempel nogen som er specifik lavet til racer cykler. 

Man kan også tilkøbe ekstra gummi plugs når man har brugt dem der er med i sættet. Husk at have en god pumpe med når du skal pumpe dækket op igen efter endt reperation.

Find vores pumper herNem at bruge

Lav indsættelseskraft - Formen og størrelsen af den indtrængende spids giver mulighed for let indtrængning af de fleste punkteringer.  Det kræver ikke andet værktøj at få lappet sine tubeless dæk. Hvilket gør det utrolig let at lappe sin cykel mens man er på MTB sporet eller på landevejen. 

På grund af den lave indsættelseskraft er det ikke nødvendigt at forstørre et punkteringshul. Dette eliminerer behovet for et andet værktøj og forhindrer yderligere skade på dækket, der skyldes, at hullet renses til en større diameter med slibeværktøj, der anvendes i andre former for ekstern reparation.

Ingen lim kræves . Fordi Dynaplug® beholder sin forseglingsevne på ubestemt tid både under opbevaring og i dæk, er der ikke behov for lim.

Langvarig punktering Reparation - Viskøs gummi i stikket vil strømme lidt efter, at stikket er på plads. Dette fylder små sprækker eller hulrum, som udstråler fra punkteringshullet ind i huset og sikrer en langvarig reparation.


Dynaplug® blev grundlagt i 1991 og blev designet som en brugervenlig løsning til DIY rørløs reparation af dæk. Faktisk gør denne DIY-løsning hurtige, permanente reparationer på 98% af alle rørløse punkteringer. Det kræver ikke nogen røgning, kemikalier, klæbemiddel eller ventetid. Du skal blot fjerne punkteringsobjektet og indsætte reparationspluggen.

 


Dynaplugs historie

Dynaplug®-løsninger er udviklet til forskellige modeller og tilbehør, der alle er fremstillet i USA og patenteret. Disse Dynaplug®-funktioner er integreret i alle modeller: Kompakt og letvægts størrelse, praktisk og nem at bruge, hurtig DIY, pålidelige reparationer.

Dynaplug® er ikke begrænset til at reparere et bestemt køretøjsdæk; Brug den til at reparere punkteringer i motorcykel, bil, lastbil, SUV, ATV, scooter, cykler, trailer, have traktor og endnu flere slangeløse dæk.