Vredestein

Tilbud

Vredestein Dæk Senso all weather

Vejl. pris: 399,00 DKK 279,00 DKK

Tilbud

Vredestein Senso Superioe

Vejl. pris: 549,00 DKK 449,00 DKK

Tilbud

Vredestein Fortezza Senso xtreme weather

Vejl. pris: 399,00 DKK 269,00 DKK

Tilbud

Dæk Folde Fortezza Senso ALL Weather Vredestein

Vejl. pris: 399,00 DKK 287,00 DKK

Tilbud

Vredestein Black Panter Extreme

Vejl. pris: 330,00 DKK 299,00 DKK

Tilbud

Vredestein Fortezza Tubeless Ready Foldedæk

Vejl. pris: 499,00 DKK 389,00 DKK

Tilbud

Vreidestein Latex Superlight

Vejl. pris: 89,00 DKK 79,00 DKK

Vredestein

Vredestein er en dækproducent der har eksisteret siden 1908. Allerede 2 år efter, i 1910, kom det første cykeldæk på markedet. Sidenhen har firmaet sat sig fast i markedet og er en af de største producenter i dag. Vredestein har i alle årene stræbet efter optimeringen af sine dæk og altid forsøgt at være innovative i deres produktion.


Dæk til alle forhold

Hos Vredestein finder man dæk til de fleste discipliner inden for cykling. Om det er landevej, MTB eller din almindelige transportcykel, har Vredestein et bud, der skal gøre turen til en bedre oplevelse.


Rul derud af

På landevejscyklen er det vigtigt, at man har et dæk med lav rullemodstand og lav vægt. Dette vil dog ofte være et kompromis med holdbarheden og punkteringsresistenssen. Fortezza Senso Xtreme Weather er et top racerdæk fra Vredestein. Denne model er rigtig god i det danske terræn på grund af deres gode egenskaber - mindsket rullemodstand, kombineret med et godt vejgreb i både tørt og vådt føre. Dækket er et udpræget racer dæk, så du får en optimal sammensætning af holdbarhed og resistensen overfor punkteringer, samt en lav vægt og en dæk størrelse der passer dig og din stil. Senso Extreme Weather er godt dækket ind, da man med et lag af polybomuld, sikrer punkteringsresistens på et relativt højt niveau. 


MTB møder mange underlag

Når man kører MTB kan man komme ud for mange forskellige underlag – mudder, grus eller asfalt. Derfor kan det være vigtigt at være opmærksom på, hvilke underlag det aktuelle dæk har sine styrker i. Som udgangspunkt ønsker man, at et dæk har lav vægt, er punkteringsresistens og et godt vejgreb, så man opnår de bedste styreegenskaber på cyklen. Kommer man ud for mange forskellige forhold på sin cykel, vil et dæk som Black Panther være en god model. Denne model har et mønster i dækkene, der gør den velegnet til flere forhold og sikrer de bedste styregenskaber. Black Panther altså et dæk, der sikrer at man kommer langt på sin MTB, hvor andre modeller kan være en smule mere specialiserede.


Et all-round dæk, til all-round cyklen

Når man kigger efter dæk til sin hverdagscykel er det godt at have et dæk, der kan køre i de fleste forhold og er meget slidstærkt. Med slidstyrken følger også en øget punkteringsresistens, da dækket vil være produceret af et stærkere og mere materiale. Vægten har altså som sådan ikke en betydning i denne situation. Perfect 4 Seasons modellen er en oplagt løsning til citybiken. Dette dæk har en relativt lav rullemodstand, men er vigtigst af alt en topscorer når det kommer til holdbarhed og punkteringsresistens. Dette dæk kan altså fragte en til og fra arbejde igennem alle årstider og så smertefrit som muligt.