Liv

LIV – en cykel til kvinder

LIV er en udspringer fra den store cykel producent Giant. LIV er et mærke, som Giant udviklede med det ene formål at skabe den optimale cykel til kvinder. Sidenhen har flere målrettede kvindemodeller set dagens lys og har vundet en stor popularitet hos kvindelige cykelryttere.


Hvad gør LIV til en kvindemodel?

Det helt afgørende ved LIVs cykler er geometrien. Hele rammens geometri er således lavet ud fra at skulle passe den kvindelige anatomi helt optimalt. De små forskelle der er mellem mænd og kvinder betyder at det ikke bare er nok at en kvinde finder en lille herremodel – i mange tilfælde vil man altså få en bedre pasform og derigennem oplevelse med en cykel der, ligesom LIV, er målrettet kvinder.
Udover denne målrettede geometri forskel, ser man hos LIV cykler en anden tilgang til designet på cyklerne. Således spænder design og farvevalg meget bredt hos LIVs modeller, hvor man kan få alt fra et klassisk design, til vildere og mere farverige cykler.
Familieforbindelse med Giant betyder ydermere at LIVs modeller bruger nogle af de bedste teknologier indenfor cykelkonstruktion, for at opnå den bedst mulige funktion. Dermed er der altså også tale om cykler i den absolutte topklasse.
Disse tre elementer – Fit, Form og Function, er hvad LIV kalder for 3F ideologien, som stå bag deres cykelproduktion.


LIV laver cykler til flere forhold

Hos LIV finder man ikke blot gode racercykler, men derimod også cross cykler og MTB modeller der skal gøre kvindernes cykeloplevelser bedre.
Envie Advanced Pro er topmodellen indenfor LIVs landevejssektion. Denne cykel er en enestående landevejscykel, der har taget imod den store fokus på aerodynamikken. Der er således tale om en aeroroad bike, der er god til de fladere forhold. Cyklen har stor stivhed og stadig en lav vægt, som betyder cyklen hører til i den absolutte top. Denne model fås også i en biligere løsning, Envie Advanced, der er mere målrettet cykelmotionisten.
Kører man enkelstart eller triatlon skal man kigge efter Avow Advanced Pro. Denne model er den optimale løsning for en kvinder der skal være aerodynamisk. Igen er geometrien tilpasset den kvindelige anatomi, hvilket giver den optimale position, for kroppen, samtidig med at man holdes i en aerodynamisk stilling, hvilket gør cyklen til en hurtig løsning for den ambitiøse kvindelige triatlet.
Som sagt finder man altså også både cross cykler, samt hard-tail og full suspension cykler hos LIV, til at gøre turen i skoven til en leg for den kvindelig cykelrytter.
Er du i tvivl om, hvilken model der vil være bedst for dig, så tag et smut forbi vores butik, så vil vi vejlede dig til det bedste cykelvalg.