bbb

Tilbud

Aftrækker sæt BBB DriveSet Shimano

Vejl. pris: 599,00 DKK 498,00 DKK

Tilbud

Ant+ digital sender BBB DigiSpeed

Vejl. pris: 249,00 DKK 50,00 DKK

Tilbud

BBB Seatpost clamb 31,8mm

Vejl. pris: 89,00 DKK 79,00 DKK

Tilbud

BBB Seatpost clamp 34,9mm

Vejl. pris: 89,00 DKK 79,00 DKK

Tilbud

Handske mc

Vejl. pris: 249,00 DKK 79,00 DKK

Tilbud

Kædeskiller BBB 11 Speed

Vejl. pris: 229,00 DKK 199,00 DKK

Tilbud

Kædeskiller BBB Nautilus II

Vejl. pris: 149,00 DKK 89,00 DKK

Tilbud

Kædeværktøj BBB LinkFix

Vejl. pris: 99,00 DKK 59,00 DKK

Tilbud

Momentnøgle-sæt BBB

Vejl. pris: 550,00 DKK 449,00 DKK

Tilbud

Pulley hjul BBB 10t

Vejl. pris: 120,00 DKK 69,00 DKK

BBB Cycling 

BBB blev grundlagt i 1998 og har hovedkontor i Holland. Målsætningen har fra start været at producere kvalitetsprodukter, til en fair pris for den almindelige cykelrytter. De første produkter der kom ud af BBB var cykelbriller og mindre komponenter, som f.eks. bremsesko. Sidenhen har BBB udvidet forretningen betragteligt og dækker i dag 40 produktkategorier, med op i mod 1500 produkter. Produkterne fra BBB bliver distribueret i mere end 48 lande og firmaet har af flere omgang bidraget til professionelle hold og deres materiel – senest det franske FdJ hold. 


Få alt – næsten 

Hos BBB finder man stort set alt, hvad man som cykelentusiast kunne ønske sig – det eneste man ikke kan få er selve cyklen. Overordnet opdeler BBB sine produkter i tre kategorier: Cykeltøj, komponenter og accessories.  

Siden 1998, hvor man kunne beklæde sig med BBB cykelbriller, kan man i dag iklæde sig BBB cykeltøj fra top til tå – både sommer og vinter. BBB’s tøj kendetegnes ved et godt og slidstærkt produkt, ofte i et simpelt og elegant design – til ordentlig pris for rytteren. 

De samme træk – holdbarhed, simpelhed og stilrent design, gør sig også gældende for BBB’s udvalg af komponenter. BBB kendetegnes ved at være kompatibelt med de fleste systemer på markedet, hvilket gør mærket utrolig bredt i deres udvalg og muligheder for rytteren. Tidligere var bremsesko den eneste komponent man kunne finde hos BBB, men i dag er udvalget langt større.  Udvalget fra BBB dækker således over både landevejs produkter, men også MTB og citybikes vil kunne finde de manglende komponenter hos den hollandske producent. Et eksempel på den brede diversitet finder man ved BBB’s udvalg af bremseklodser til skivebremser. Her finder man flere forskellige modeller, afhængigt af hvilken type der passer til den pågældende bremsefabrikant. BBB vil altid have et kompatibelt produkt – på tværs af disciplin, mærke og egenskab. 


Værktøj 

Under den kategori som BBB kalder for Accesories finder man mange forskellige produkter – herunder BBB’s værktøjsserie. BBB har gjort sig bemærket ved kvalitetsværktøj til alle de reparationsudfordringer man kan finde i forbindelse med sin cykel. Også på dette område udmærker BBB sig ved at producerer værktøjer med stor kompatibilitet. Dette skyldes at man vil opleve at værktøj til f.eks. Shimano og Campagnolo ikke er det samme – derfor skal man have forskelligt værktøj alt afhængig af hvilket produkt man har med at gøre. Med en bred vifte af produkter finder man alt, hvad den lille mekaniker mangler hos BBB, for at cyklen kan komme til at køre som smurt i olie.