Ceramicspeed

CERAMICSPEED - lejer, pulleyhjul mm.

Med mere end 15 års erfaring på markedet er CeramicSpeed en af verdens førende leverandører af keramiske kuglelejer. CeramicSpeed leverer både lejer samt ultrahurtige racing-kæder med det mål, at du sparer watt.  Alle CeramicSpeeds lejer er håndlavede og kæderne er optimeret i hånden til det danske vejr og forhold. 

Når det ikke kun handler om at være med i cykelløbet - det handler om at vinde cykelløbet! Og ellers bare at mærke, hvordan du kan opleve forskellen når det bliver lettere og hurtigere at køre.


Shimano OSPW System 

Shimano OSPW System er CeramicSpeeds oversized pulleyhjul system der optimerer din cykels ydeevne - du får watt besparelser, der starter ved 2,4 watt. Lavet i materialer af høj kvalitet, er de 17-tand aluminium pulleyhjul monteret med de lavfriktions CeramicSpeed lejer. Dette betyder at du får mindre friktionsmodstand, hvilket kan give en øget hastighed på op til 60% og et mere effektiv arbejdende gearsystem. Dette OSPW System er den sande fordel, der hjælper dig til en komfortabelt køretur på enhver afstand.

Optimering af dit gearsystem med den nye CeramicSpeeds OSPW System får du nogle af de nemmeste watt besparelser på din cykel. Den høje kvalitet i materialer, som CeramicSpeed er kendt for, tilbyder en ekstremt lang levetid - op til 5 gange længere end andre almindeligt anvendte pulleyhjul på markedet.

Ligesom alle andre produkter leveret af CeramicSpeeds, har dette produkt har også gennemgået et grundigt testprogram. Vi er stolte af at sige, at professionelle triatleter som Tim Don og Tyler Butterfield er forbløffet over den nye bagskifters hjul-system og har givet positiv respons til produktet.


Sponsor for de bedste

CeramicSpeed sponsorerer flere af World Tour holdene og med god grund. Deres lejer, krankbokse, kæder og pulleyhjul er beviseligt bedre end mange af standarderne fra konkurrenterne, hvorfor at mange vælger netop denne type opgradering. 
CeramicSpeeds lejer til cykelsporten er udviklet for at give dig den laveste friktion og den længste levetid - visionen er at udvikle lejer uden kompromisser!. Den højeste standard på markedet bidrager til bedre resultater for dig som rytter. Med CeramicSpeed har du en bedre chance og har helt sikkert et lettere tråd – og det er det vi ønsker os. BCBikeshop fører et bredt udvalg inden for CeramicSpeeds produkter og altid til den bedste pris.


PRODUKTER 

Kig nærmere på de enkelte produkter herunder. 


(© Børkopcykler 2016)