Ceramicspeed

Ceramic Speed OSPW Coated Shimano 10+11S Rød

3.599,00 DKK
Vejl. pris: 3.999,00 DKK

Leveringstid: 2-3 hverdages levering
(Varen er på fjernlager og kan leveres indenfor få hverdage)
Ceramicspeed Shimano OSPW System 

Dette CeramicSpeeds Oversized Pulley Wheel System optimerer din cykel´s ydeevne takket være watt besparelser, der starter ved 2,4 watt. Lavet af materialer af høj kvalitet, er de 17-tand aluminium pulley hjul monteret med de lav friktion CeramicSpeed ​​lejer, i standard versionen. Oversize din tur og vælg guld! Produktet fås indtil lageret er opbrugt.

Skabt til at opfylde behovet for mindre friktion - op til 60%, øget hastighed og en mere effektiv gearsystem. Dette OSPW System er den sande fordel, der hjælper dig til en komfortabelt køretur i enhver afstand.

Optimering af dit gearsystem med den nye CeramicSpeeds OSPW System leverer adgang til branchens førende effektivitet med watt besparelser, der starter ved 2,4 watt. Den høje kvalitet af brugen af materiale og CeramicSpeed ​​lejer tilbyde en ekstrem lang levetid, hvilket er 3-5 længere end andre almindeligt anvendte pulleyhjul på markedet.

Ligesom alle andre produkter leveret af CeramicSpeeds, har dette produkt har også gennemgået en grundig test program. Vi er stolte af at sige, at professionelle triatleter som Tim Don og Tyler Butterfield er forbløffet over den nye bagskifter hjul-system og har givet stor feedback til produktet.

VIGTIGT: Når du rejser, skal du huske at afmontere hele din bagskifter med en unbrakonøgle,OSPW Systemet vil ikke passe ind i alle cykel rejsetasker.

Vedligeholdelse

Det er vigtigt, at du smøre din lejer for at sikre optimal ydelse og maksimal levetid. Tilsæt olie til ydersiden af ​​lejets segl, således at olien kan trænge ind i lejet. Gør dette når du smøre din kæde, eller hvis du har vasket din cykel eller har kørt under våde eller mudrede forhold.
Læs mere

Finansier via

Kun -- i -- mdr.

ÅOP: --
Saml. kreditomk.: -- DKK
Tilbagebetalingsbeløb: -- DKK

Del på Facebook

Del dette produkt fra Børkop Cykler, med dine venner på Facebook.
Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".