Abus

Abus Gulvanker

799,00 DKK

Tilbud

Abus Hjelm Airbreaker velvet black

Vejl. pris: 1.899,00 DKK 1.374,00 DKK

Tilbud

Abus Smiley 2.0, royal green

Vejl. pris: 369,00 DKK 277,00 DKK

Tilbud

Abus Smiley 2.0, sparkling green

Vejl. pris: 369,00 DKK 279,00 DKK

Tilbud

Abus Smiley 2.0, turquoise sailor

Vejl. pris: 369,00 DKK 240,00 DKK

Tilbud

Abus Hjelm StormChaser blaze red

Vejl. pris: 999,00 DKK 799,00 DKK

Tilbud

Abus Hjelm StormChaser titan

Vejl. pris: 999,00 DKK 799,00 DKK

Tilbud

Abus Hjelm StormChaser velvet black

Vejl. pris: 999,00 DKK 799,00 DKK

Tilbud

Abus Youn-I MIPS hjelm sort

Vejl. pris: 649,00 DKK 458,00 DKK

Tilbud

Abus Youn-I, grey lightning

Vejl. pris: 549,00 DKK 359,00 DKK

ABUS – garanti for høj sikkerhed

ABUS har for nylig slået døren ind til den professionelle cykelverden med deres hjelmsponsorat af Movistar holdet og den heraf følgende lancering af aeroroad hjelmen Gamechanger. ABUS, som er en gammel tysk virksomhed, har dog i flere år været at finde på markedet, hvor de har sat cyklisternes sikkerhed højest på deres dagsorden. Cykelafdelingen er en af flere afdelinger, der leverer sikkerhedsprodukter til hjem og virksomhed. På cykelsiden inkluderer dette hjelme og låsesystemer.

 

Undgå tyveri af cyklen

Cykeltyveri er desværre et problem, som man skal tage stilling til som cykelejer. Første skridt i, at undgå cykeltyverier er en god cykellås og her har ABUS flere modeller. En model som Amparo 485 er en helt klassisk lås, der sidder direkte på cyklen. Dette er en oplagt model til hverdagscyklen, da man ikke er i fare for at glemme låsen hjemme, samt at vægt og aerodynamik ikke er de vigtigste ingredienser for at komme i skole eller på arbejde. Ønsker man derimod ikke en lås på rammen, eller blot at man kan sætte sin cykel fast til noget, er en model som Citychain 1010 en sikker løsning. Dette er en kædelås, med nøgle – modellen fås også med kodelås – som betyder, at man kan spænde sin cykel fast. Fordelen ved dette er, at cyklen ikke kan flyttes medmindre man har nøglen eller en skærebrænder.


ABUS passer på hovedet

Som tidligere nævnt leverer ABUS cykelhjelme – om det er til barnet eller den professionelle cykelryttere kan man finde en model hos ABUS. Gamechanger er, som tidligere nævnt, den nye racemodel hos ABUS. Denne har et aerodynamisk design, hvilket gør den oplagt til landevejscyklen eller triatlon, hvor man ønsker at minimere vindmodstanden. Hjelmen sikrer dog samtidig en god luftgennemstrømning over hovedet, således man ikke koger over i det ellers lukkede design. ABUS har således leveret et produkt, der gør dem kampdygtige på det professionelle cykelmarked.

ABUS producerer en række forskellige børnemodeller, som skal beskytte de små i trafikken. Modellerne findes i et utal af forskellige designs, der skal gøre hjelmen mere attraktiv for børnene, men fælles for hjelmene er, at udformningen af hjelmen beskytter hovedet bedst muligt og sikrer en optimal pasform, såfremt man sikrer sig at hjelmen passer barnet. Youn – I er en børnemodel, hvor man ser at hjelmen, udover at dække toppen af hovedet, går langt om på baghovedet og beskytter dette mod slag. Ydermere er der lavet en lille skygge i hjelmen fortil, som er med til at beskytte ansigtet i tilfælde af styrt.

Samme udformningen vil man kunne finde på flere voksenmodeller og derved beskytte sig bedst muligt i tilfælde at uheld på cyklen.