C30

C30 tabs til vask af sportstøj

LUGTER DIT SPORTSTØJ AF SVED?

Når sportstøjet lugter af sved, selv når du har vasket det, skyldes det de bakterier der sidder i tøjet. Disse bakterier kan ikke fjernes ved almindelig vask under 60 °C - og så varm en vask vil ødelægge dit dyre sportstøj.

Løsningen hedder C30 Sport Hygiene Tabs. 


Hvordan virker C30?

C30 er udviklet til at fjerne lugten af sved fra dit sportstøj. For at blive fri for denne ildelugtende gene skal bakterierne væk - Det er præcis denne desinficerende effekt du opnår med C30 Sport Hygiene Tabs. 

Grunden til at tøjet lettere kommer til at lugte skyldes de syntetiske materialer meget tøj bliver lavet af i dag - hvis det skal være svedtransporterende er det klart smartest at der ikke er tale om bomuldstrøjer der suger alt. De svedtransporterende materialer er dog imidlertid et godt sted for bakterier at ophobe sig, så de kan gå i kontakt med din hud når du sveder og give denne ubehagelige lugt. Og bakterier fjernes ikke ved vask ved lave temperaturer. 

Derfor går C30 ind og virker desinficerende på tøjet, og fjerner bakterier - og den lugt der følger med dem. 


C30 er en brusetablet som nemt opløses i vand og er dermed med til at fjerne bakterierne der er i dit sportstøj. Ved at anvende C30 Sport Hygiene Tabs i din vask laver du aktiv ilt i dit vaskevand. At iltindholdet bliver aktivt bevirker at bakterier, svamp og jordslåethed ikke kan overleve i det miljø og bliver fjernet. Din vasketøj bliver bakteriefrit og frisk efter vask.

C30 tabs efterlader ikke kemiske stoffer eller parfume i tøjet efter skylning, og er derfor velegnet til forbrugere med allergi (vær dog opmærksom på vaskemidlet du evt. tilsætter). C30 Sport Hygiene Tabs er også skånsomt overfor miljøet, da den aktive ilt i vandet aftager efter et stykke tid, og vandet kommer tilbage til sin oprindelige tilstand.