Knog

Tilbud

Lygte KNOG Blinder X for

Vejl. pris: 329,00 DKK 273,00 DKK

Tilbud

Knog Lygte Blinder Baglygte

Vejl. pris: 329,00 DKK 279,00 DKK

Knog PWR Commuter

499,00 DKK

Tilbud

PWR Rider Lygte 450 Lumen

Vejl. pris: 599,00 DKK 434,00 DKK

Tilbud

Lygte Knog Plus Bag

Vejl. pris: 159,00 DKK 120,00 DKK

Tilbud

Lygte Knog Plus Twinpack

Vejl. pris: 299,00 DKK 249,00 DKK

Tilbud

Multitool Knog Fang

Vejl. pris: 329,00 DKK 299,00 DKK

Tilbud

Ringeklokke Knog Oi Classic silver

Vejl. pris: 329,00 DKK 289,00 DKK

Tilbud

Ringeklokke Knog Oi Luxe messing

Vejl. pris: 329,00 DKK 262,00 DKK

Tilbud

Ringeklokke KNOG Oi Copper

Vejl. pris: 179,00 DKK 149,00 DKK

Tilbud

Ringeklokke Knog Oi Luxe sort

Vejl. pris: 329,00 DKK 289,00 DKK

Tilbud

Ringeklokke KNOG Oi sort

Vejl. pris: 179,00 DKK 149,00 DKK

Knog

Knog er et innovativt mærke som laver blandt andet laver ringeklokker og cykellygter. Tilbage i 2003 blev det australske firma Knog grundlagt i Melbourne, hvor firmaets hovedkvarter stadig har sin beliggenhed. Knog er et firma der har specialiseret sig i tilbehør og grej til cykelister – herunder lys, låse og klokker. Knog stræber efter at være innovative og rode op i de gængse måder at tænke disse forskellige tilbehørsgrupper ind i cykelverdenen – og det gør de med god succes. 


Lys til alle anledninger 

Hos Knog finder man PWR kollektionen. Dette er navnet på deres lygter bygget op over en genopladelig power bank. Knog har i flere år fokuseret på at lave gode løsninger på lygter til cyklister, og med PWR tager de et nyt innovativt skridt. Lygterne er i al sin enkelthed bygget op af en power bank, der findes i to forskellige størrelse. På denne power bank er der et beslag, hvorpå man kan tilkoble et lyshoved, samt et monteringsbeslag. Denne lygte får således sin strøm fra power banken. Lygten monteres nemt på styret. Lygten styres ikke ved knapper, men ved at dreje på lyshovedet, der har en indbygget kontakt i tilkoblingen til power banken. Derved kan man variere lysstyrken og dermed forlænge levetiden og tilpasse sit lys til forholdene. Power banken kan – udover at være energikilde til lygterne, fungere som en almindelig power bank, hvor man kan oplade sin telefon eller sågar sætte den i en højtaler, som Knog snarligt sender på markedet. 


Ringklokken til den kræsne cykelrytter 

Ringklokken er en tilbagevendende diskussion hos cykelryttere – skal man, eller skal man ikke køre med ringklokke på sin cykel. Det er ofte af forfængelige årsager, at man ikke kører med ringklokke på sin fuldblodsracer – for de bliver aldrig rigtig fede...eller gør de? Knogs OI Bike Bell er en ringklokke der er meget diskret og slet ikke ligner de ringklokker man kender. Ringklokkerne fås i flere farver –  bl.a. sølv og guld, hvorfor de faktisk kan gå hen og blive et lille stykke lir på cykelstyret. Det runde, strømlinede og meget diskrete design gør det nemt at gøre opmærksom på, at man kommer bagfra og samtidig sikrer en god stil på cyklen. 


Knog låser cyklen sikkert fast 

Udover lys er cykellåse det store fokus hos Knog. Selv med deres cykellåse søger Knog et design og en løsning, som ikke er den vante tunge kædelås, man måske ellers vil ty til. Strongman er en lås lavet af stål, som med sin firkantede og faste form kan modstå utrolige belastninger. Låsen er udover at være utrolig stærk, meget lempelig ved cyklen, da man har givet låsen en ydre overflade af en speciel type silikone, som efterlader cyklen uden en skramme. Låsen er i et flot design og fås i forskellige farver. Selve låsemekanismen er modstandsdygtig overfor vind, vejr og skidt og har en lang levetid. Man finder også lettere og mindre løsninger ved Knog – f.eks. Ringmaster 1.2 eller 2.2. Dette er en længere stålwire beklædt med silikone. Denne løsning kræver en form for hængelås, men har en længde der betyder, at stort set alt kan bliver sikret via kæden og dermed skal man gøre en mere end gennemsnitlig indsats som cykeltyv, hvis man skal stjæle cyklen. 

Knog levere altså en lang række spændende og lækre produkter til cykelrytteren på alle niveauer.