Vision

Tilbud

Hjulsæt Vision Metron 40 SL disc

Vejl. pris: 18.199,00 DKK 10.999,00 DKK

Tilbud

Vision Metron 81 SL CL

Vejl. pris: 14.999,00 DKK 12.499,00 DKK

Tilbud

Hjulsæt Vision Team 30 Disc

Vejl. pris: 2.599,00 DKK 2.299,00 DKK

Tilbud

VISION TEAM 35 COMP SL HJULSÆT

Vejl. pris: 2.599,00 DKK 2.199,00 DKK

Tilbud

VISION METRON 5D INTEGRERET STYR

Vejl. pris: 4.799,00 DKK 3.899,00 DKK

Tilbud

Vision Clip-On Team Mini TT

Vejl. pris: 1.799,00 DKK 1.299,00 DKK

Tilbud

VISION METRON 5D ACR INTEGRERET STYR

Vejl. pris: 4.799,00 DKK 3.999,00 DKK

Vision hjul

Amerikanske Vision er et af de nyere firmaer inden for cykelindustrien. Vision blev grundlagt i 90’erne og har hovedsæde i Kona på Hawaii – byen der også huser verdensmesterskaberne på ironman-distancen hvert år.  

Vision har allerede fra første færd haft et klart fokus - at producere aerodynamiske produkter til den seriøse cyklist. Vision har derfor i dag en række topprodukter inden for hjul, TT/Tri-styr og andre dele, hvor aerodynamikken kan implementeres i funktionen. 


Levere hovedsageligt til landevejen 

Vision har med deres fokus på aerodynamik hovedsageligt leveret produkter til landevejscykling og TT/Tri disciplinerne. De har inden for de sidste år dog bevæget sig ind på cykelcross markedet, med flere hjulmodeller målrettet den udfordrende disciplin. MTB er dog endnu ukendt land for Vision, da aerodynamikken ikke har samme betydning i disse discipliner. 

Vision har produceret et stort omfang af hjulsæt – alle med gode egenskaber inden for aerodynamik og stivhed i hjulsættet. Disse to elementer er med til at sikre hurtige hjul fra Vision. Særligt Vision Metron-serien er en af frontfigurerne i Vision hjulsortiment. Hjulsættene er udviklet alene med det formål at minimere vindmodstanden på f.eks. enkeltstarter eller en af de utallige triatlondistancer. 


Vision med aerodynamiske komponenter 

Ved siden af deres store hjulserie producerer Vision flere komponenter, der alle er optimeret så aerodynamisk som muligt. 

Noget af det som Vision er specialister i - udover deres hjulsæt - er integrerede styr. Se f.eks. Vision 5D, hvor du får både styr og frempind i ét, hvor styret har en særlig bukning for at give dig både en aerodynamisk position, som samtidig ikke er anstrengende at køre i igennem længere tid ad gangen. 

Et af de mere usædvanlige eksempler på at optimere aerodynamisk ses ved Vision Metron Rear Derailleur – firmaets bud på en aerodynamisk bagskifter. Bagskifteren er normalt ikke et område, hvor man ser aerodynamiske designs, da vinden ofte er forstyrret, når den når til dette punkt på cyklen – men Vision lader ikke noget op til tilfældighederne. Men en kappe af carbon er der således lukket af til pulleyhjulene, således vinden kan glide omkring armen på bagskifteren uden forstyrrelse og dermed minimeres turbulensen. 

Udover bagskifteren kan man finde aerodynamiske kranksæt og klinger i Visions sortiment. 


Vision tester i vinden 

For at sikre at produkterne er optimeret aerodynamisk, skal Vision naturligvis have hver enkelt gennem en længere testprocedure for hele tiden at holde sig i front af udviklingen. Derfor har Vision deres produkter gennem en særlig vindtunnel-test, for derigennem at teste aerodynamikken under forskellige forhold.

Hos Vision har man altså kvalitet og optimering i fokus og en klar målsætning mod at skabe en hurtig cykeloplevelse.