Pearl Izumi

Tilbud

Bukser Escape Sugar 3/4 Dame Tight sort XS

Vejl. pris: 649,00 DKK 200,00 DKK

Tilbud

pearl izumi Løse ben Elite Thermal PI Dry

Vejl. pris: 549,00 DKK 449,00 DKK

Tilbud

pearl izumi Løse arme Elite Thermal PI Dry

Vejl. pris: 329,00 DKK 269,00 DKK

Tilbud

Trøje Select Pursuit SS Screaming Yellow/Black S

Vejl. pris: 599,00 DKK 200,00 DKK

Tilbud

Vest Elite Escape Barrier

Vejl. pris: 699,00 DKK 200,00 DKK

Pearl Izumi

Pearl Izumi startede deres produktion af cykeltøj tilbage i 1964, hvor japanske Kinji Shimizu begyndte at producere kvalitetstøj til cyklisten. Siden dengang har firmaet fået tag i markedet og er i dag et af de større tøjmærker til cykelryttere i flere forskellige discipliner.


Der findes ikke dårligt vejr – kun dårlig påklædning!

Pearl Izumi har som sit mål at sikre, at rytteren er godt klædt på til hele året. Dette kendes som Ride 365 ved Pearl Izumi. Firmaet gør det således muligt, at være aktiv hele året rundt. Et eksempel på en jakke fra Pearl Izumi, som kan være med til at sikre en god cykeloplevelse i dårligt vejr, finder man ved Elite Barrier modellen. Dette er en vind- og vandafvisende jakke der egner sig til rigtig våde forhold. Jakken har en pasform der gør, at man kan have anvende jakken over andre trøjer eller mindre jakker, uden at man minimerer bevægeligheden i den forbindelse. Jakken er derfor også mulig at have med i lommen som back up, hvis vejret skulle skifte undervejs på turen.

PI Dry

Noget af det nyeste Pearl Izumi har inkorporeret i deres design er PI Dry teknologi. Dette er en særlig vævning som sikrer at materialet er 100% vandtæt - uden at det skader åndbarheden i stoffet. Med PI Dry vil vandet bare flyde af når du kører i regnvejr.PI Dry behandlingen er påført hver enkelt fibre inden vævning - hvilket vil sige at belægningen er både indvendig og udvendig på stoffet, samt at coatingen ikke forsvinder i vask. PI Dry gør altså stoffet 100% vandtæt på begge sider og sikrer at du ikke bliver kold af regn når du cykler hele året rundt. Holdbarheden på behandlingen er lige så lang som levetiden på tøjet! I forhold til andre lignende coatinger forsvinder behandlingen ikke - standard vandtæthedsbehandlinger mister ca. 20% af deres holdbarhed efter bare 20 vaske, mens PI Dry stadig virker 100% efter over 100 vaske.


BioViz

Ligeledes finder du hos Pearl Izumi en særlig tøjlinje som hedder BioViz - specielt designet til at give ekstra synlighed i trafikken. Smarte detaljer i prangende reflekterende farver er med til at gøre dig maksimalt synlig når du er ude og køre i mørkt vejr.

Med mørkt vejr og flere og flere bilister på vejene gør Pearl Izumi deres for at øge synligheden når du cykler. Deres specielle tøjlinje BioViz er designet så man som cykelrytter kan blive set på min. 100 meters afstand - og bilister skal ikke være i tvivl om hvorvidt der er tale om en cyklist eller en anden bilist, da det er reflekser og farver der giver synligheden.

Du finder et bredt udvalg til både herre og damer, hvor synligheden er i top.
Kvalitetstest er en højprioritet

Pearl Izumi er meget opmærksom på, at deres produkter og idéen bag dem, har sin gang i den reelle verden. Derfor testes alle produkterne grundigt igennem og evt. fejl bliver rettet. Helt præcist kører de produkterne igennem 596 tests – hvor ryttere udsætter tøjet for alle de udfordringer man reelt vil opleve, som cykelrytter i de forskellige discipliner.


Pearl Izumi klæder de fleste ryttere godt på

Foruden en omfattende kollektion indenfor landevejscykling, har Pearl Izumi også en bred vifte af produkter til både MTB og Triatlon. Til triatlon finder man både speedsuit – som sprintdistance dragten Elite Pursuit - men også adskilte shorts og tritoppe.


Kendetegnende for Pearl Izumis MTB kollektioner er, at tøjet mestendels retter sig mod Dirt-discipliner – dvs. discipliner som downhil, enduro eller dirtjump discipliner. Et eksempel på dette ser man f.eks. ved Elevate Shorts modellen. Dette er en shortsmodel der kan bruges i de fleste discipliner, men vil hovedsageligt være anvendt i de ovennævnte discipliner, da man indenfor disse gerne vil have et lidt kraftigere stofmateriale, samt den løsere pasform – sammenlignet med klassisk Cross Country MTB, hvor man ofte vil anvende mere almindelige cykelbusker i tyndere materiale og strammere pasform.