E-Fly elcykler

E-Fly elcykler

Danske elcykler der er designet til det danske vejr – så kan der kun være tale om en E-fly elcykel. Hvis du gerne vil være sikker på altid at have medvind – i hvert fald så det føles som medvind – så er en elcykel fra E-fly det rette valg for dig.  
 

E-fly – elcykler til enhver 

Når du skal vælge din elcykel er det ikke kun praktikaliterer der er med til at afgøre, hvilken cykel du kommer hjem med – cyklens farve og design skal også falde i din smag. Hos E-fly finder du et stort udvalg af forskellige modeller og et utal af smarte farver.  
Cyklerne fra E-fly kommer i flere forskellige udgaver så du finder den type du er mest til – hvad enten det er den klassiske damemodel eller den mere sporty citybike-stil.  
 

Designet til Danmark 

Netop fordi at der tale om et danske brand, har de allerede i designprocessen taget højde for de udfordringer der kan være ved at være cykelejer i Danmark. I udformningen af en E-fly elcykel har designerne lagt særlig vægt på at kablerne bliver så skjulte og beskyttede som muligt. Ved at have kablerne gemte, får du ikke blot et flottere udseende på cyklen, men det forlænger også kablernes levetid. En anden detalje er at finde i valget af knapperne – da det danske vejr kan være regnfuldt til tider, har man hos E-fly sikret at knapperne til elcyklen kan holde til klimaet og ikke går nemt i stykker.  
Når du vælger en E-fly elcykel er du sikker på at du får mange gode kilometer på en opladning, et flot design og et kvalitetsprodukt som du kan nyde mange år ud i fremtiden.  
 
  • Fordelene ved E-Fly 
  • Lydsvag motor 
  • Kvalitetsdele 
  • Komfortabel køreoplevelse 
  • Sikkerhedstestet 
  • Lang batterilevetid 
  • Flere funktioner 
Vil du vide mere om E-fly elcykler eller måske prøve en tur? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Her!
Se også vores andre elcykler her. Se dem her!