Lizardskins

Tilbud

Lizard Skins Clear Protection Small

Vejl. pris: 79,00 DKK 69,00 DKK

Tilbud

LizardSkins Clear Protection Large

Vejl. pris: 129,00 DKK 119,00 DKK

Tilbud

LizardSkins DSP Bar 2,5mm Celeste green

Vejl. pris: 299,00 DKK 209,00 DKK

Tilbud

Styrbånd LizardSkins DSP Bar 2,5mm Blå - Orange

Vejl. pris: 399,00 DKK 249,00 DKK

Tilbud

Styrbånd LizardSkins DSP Bar 2,5mm Green

Vejl. pris: 299,00 DKK 219,00 DKK

Tilbud

Lizardskins DSP 2.5 MM styrbånd gul

Vejl. pris: 299,00 DKK 219,00 DKK

Tilbud

LizardSkins DSP Bar 2,5mm Hvid

Vejl. pris: 299,00 DKK 219,00 DKK

Tilbud

Lizardskins DSP 2.5 MM styrbånd dual color sort hvid

Vejl. pris: 399,00 DKK 249,00 DKK

Tilbud

Lizardskins DSP 2.5 MM styrbånd orange

Vejl. pris: 299,00 DKK 219,00 DKK

Tilbud

LizardSkins DSP 2,5mm Styrbånd Rød

Vejl. pris: 299,00 DKK 219,00 DKK

Tilbud

LizardSkins DSP 2,5mm Styrbånd Sky Blue

Vejl. pris: 299,00 DKK 219,00 DKK

Tilbud

Lizardskins DSP 2.5 MM styrbånd sort

Vejl. pris: 299,00 DKK 219,00 DKK

Tilbud

Styrbånd LizardSkins DSP Bar 3,2mm Sort

Vejl. pris: 299,00 DKK 239,00 DKK

LizardSkins

Når man sidder på sin cykel i mange timer, kender man følelsen af et slidt styrbånd. Styret føles hårdere, man oplever flere små stød og vibrationer op i armene og man har sværere ved at holde fast i styret – det virker glat. Det betyder, at det er tid til et nyt styrbånd – et område hvor LizardSkins har deres absolutte speciale.


Toppen af styrbånd

LizardSkins blev grundlagt tilbage i 1993 og har siden dengang produceret styrbånd og mindre produktgrupper til cykelsporten, som har gjort livet bedre for mange ryttere på mange forskellige niveauer.

Det mest kendte produkt fra LizardSkins er deres styrbånd. Det man gerne vil have i et styrbånd er slidstyrke og godt greb. Kan man sikre, at man ikke glider for meget rundt på styrbåndet, opnår man bedre kontrol over cyklen, hvilket både øger køreteknikken, men i høj grad også sikkerheden under cykling. Derudover skal et styrbånd være med til at fjerne nogle af de mindre ujævnheder og rystelser der ellers vil forplante sig op igennem armene. Hos LizardSkins finder man styrbånd med forskellige tykkelser, hvilket betyder, at man kan finde lige netop det styrbånd, der vil passe godt til specifikke forhold. Skal man f.eks. ud og køre i et område, hvor man ved at asfalten er dårlig, kan det være en fordel at vælge et tykkere styrbånd. Dette kunne f.eks. være DSP 3,2 mm Bar Tape. Denne model er den tykkeste model man kan finde hos LizardSkins og er blevet anvendt på Paris-Roubaix ruten, der må sige at sende en del rystelser fra vejen og op igennem rytteren. Den tykke tape er med til at spare hænderne. Et tykkere styrbånd er naturligvis en smule tungere, grundet det ekstra materiale. Skal man derfor køre en tur på mere jævne underlag vil det derfor være aktuelt med en tyndere model – f.eks. 1,8 mm Bar tape. Denne model vejer blot 50 gr. hvilket altså sikrer en lav vægt, men stadig have en formidabel funktion.

Udover styrbånd til landevejscykler, finder man en række forskellige greb til MTB cykler. Alle er med til at sikre optimale kontrol over cyklen, da teknik og styreegenskaber er meget centralt for MTB oplevelsen.


Ikke kun styrbånd

Hos LizardSkins finder man dog ikke blot styrbånd, men også andre accesories. Handsker er en del af sortimentet man finder hos LizardSkins. Handsker er langt henad vejen et område med samme formål og egenskaber, som man ønsker ved et styrbånd. Nemlig at handskerne er behagelige og stødabsorberende, samtidig med, at man har god kontrol over styret under kørsel. Aramus GC er topmodellen fra LizardSkins. Dette er en handske der med polstring i hånden, sikrer optimal komfort og styreegenskaber for rytteren.

Herudover finder man sadeltasker, beskyttelse og mindre accessories – herunder styrpropper.

Ønsker du at vide hvilken type styrbånd, der passer bedst til dine behov eller vil du gerne mærke produktet i hænderne, så sving forbi Børkop, her står vores personale klar med vejledning og hjælp, for at sikre dig den bedste oplevelse.