WOLF TOOTH

Tilbud

Klinge WolfTooth Cog 45T 11speed

Vejl. pris: 999,00 DKK 699,00 DKK

Tilbud

Wolftooth Roadlink 10/ 11sp

Vejl. pris: 399,00 DKK 399,00 DKK

Wolf Tooth

Wolf Tooth er et amerikansk firma, bosiddende i Minneapolis i Minnesota. Firmaet er grundlagt af cykelentusiaster, der alle med en ingeniørbaggrund, og mente at de ville kunne bidrage til cykelscenen ved deres komponenter. Derfra har firmaet lanceret flere produkter målrettet MTB og Satbike/Snecykling – der har vundet frem i de seneste år.


Kør op ad de stejleste ramper!

Ønsker man at overvinde selv de stejleste stigninger på sin MTB er det værd, at kigge i retning af Wolf Tooth og deres mulighed for at udvide kassettens rækkevidde. Således finder man ved GC produktlinjen, klinger til kassetten der muliggør en lettere gearing end man ellers vil finde hos de klassiske gearproducenter – Shimano og Sram. GC linjen er således kompatibel med disse to producenter, men giver altså muligheden for, at tilpasse gearingen til sine egne behov. Det seneste skud på stammen fra Wolf Tooth er GC 49 – en klinge der giver muligheden for at have en 11 speed kassette der går fra 11 tænder på den mindste klinge, til hele 49 tænder på den største. Da det er differencen mellem antallet af tænder på klingerne i kranksættet og kassetten der er afgørende for gearingens hårdhed – jo mindre forskel, des lettere gearing – giver det sig selv, at man med en 11-49 kassette vil have en enorm spændvidde på sin gearing. Man skal være opmærksom på, at man ved et skift til en sådan kassette, ofte vil opleve at en ny bagskifter er nødvendig, da sådan en spændvidde kræver en længere skiftearm.


Fokus på de små detaljer

Man finder hos Wolf Tooth en lang række af produkter til cykling – nogle større end andre. Et eksempel på en af de mindre dele man kan finde hos firmaet er deres Ultra Light Stem Cap. Dette er en letvægts top cap der vejer ind på blot 8 gr. inklusiv bolten der holder systemet sammen. Dette er et produkt helt nede i detaljen, men den sidste finish til den perfekte cykel!

Wolf Tooth hjælper altså den ambitiøse MTB rytter ti at optimere, hvad optimeres kan af komponenter på cyklen.