Raam

Raam CRe PRO 4.0

14.999,00 DKK

RAAM - rendyrket passion


RAAM er gennemtænkt design bygget af eksperter med passion for udfordrende cykling. RAAM er kvalitetscykler, klar til at forcere store udfordringer i ethvert terræn uden at vælte budgettet.


I den græske mytologi er vædderen symbolet på Zeus, der var gudernes fader og fører. Vædderens mål er at bane vejen for andre. Inspireret af vædderens styrke og overlegenhed, og med afsæt i det engelske ord for vædder, ram, blev de første streger sat til en helt ny vædder tilbage i 2009. Til forskel fra den firbenede vædder, var dette stregerne til en tohjulet af slagsen – en mountainbike. Den er for længst sluppet løs i naturen og lyder navnet RAAM.


Mountainbiking og racercykling


I 2012 fik mountainbiken selskab af en racercykel, der er ligeså frygtløs, udfordrende og konfronterende. Og det er ikke uden grund, for også raceren er mere end veludrustet og derfor gearet til store stigninger og lange nedkørsler. Med andre ord er RAAM skabt til alt det, der gør mountainbiking og racercykling spændende. Hvad der er “lige ud ad landevejen” er stort set uinteressant. Med RAAM er der ingen vej udenom de store udfordringer – go through it! 


Value for money


RAAM er skabt til dig, der vil udfordre dig selv og naturen, men som ikke vil udfordre skæbnen og investere i en hvilken som helst cykel. Med RAAM-cyklerne får du value for money. RAAM er gennemtænkt design. Bygget af eksperter, med en lidenskab for cykler, og bygget med kvalitetskomponenter fra verdens førende producenter. Både når det gælder gear-system, krankboks, bremser, hjul, dæk, nav, sadel og forgaffel, er kvaliteten i særklasse. Det samme er stellet, hvad angår geometri, lakering, svejsninger og samlinger.