Rotor

ROTOR


Rotor betyder ”roterende arbejdende del” – på en cykel eksempelvis kranksæt. Et Rotor kranksæt med Rotor klinger er ”verdensklasse” og efterhånden også legendarisk.

 

Rotor bliver for alvor kendt da mærket dukker op i 2009 på det nydannende Pro Kontinental Team: Cervelo Test Team, der blev sponseret af bl.a. Rotor og herfra er udbredelsen bare vokset og vokset. Rotor udspringer af en spansk ingeniørskole i Madrid, der havde fokus på aerodynamik.

 

Rotors formål er at tilbyde løsninger gennem centrale teknologier, der forbedrer din cykeloplevelse . Ofte er en række problemer ikke er blevet bredt anerkendt , men ved at sætte fokus på disse problemer, kan det føre til banebrydende , innovative løsninger. Og en af Rotors innovativ løsning er bl.a. den ovale klinge, der skal udligne det ”døde punkt” i trådet og samtidig give flere watt og mindre laktat-ophobning.

 

Et Rotor kranksæt er indbegrebet a stivhed, vælg det med eller uden wattmåler og med almindelige klinger eller med q-rings (ovale klinger) – I Børkop Cykler er vi ikke i tvivl vi roterer med og omkring Rotor, fordi det er god og innovativ kvalitet og det kan vi li´.

Mangler du klinger så kig her