Ale

Tilbud

ALÉ Jakke Solid Fondo Sort

Vejl. pris: 1.299,00 DKK 899,00 DKK

Tilbud

ALÉ Jakke Solid Fondo Orange

Vejl. pris: 1.299,00 DKK 999,00 DKK

Tilbud

ALÉ Vintersæt Orange 2020

Vejl. pris: 2.198,00 DKK 1.799,00 DKK

Tilbud

ALÉ Vintersæt sort

Vejl. pris: 1.948,00 DKK 1.599,00 DKK

Tilbud

Ale Bibtights Solid U/Pude

Vejl. pris: 899,00 DKK 699,00 DKK

Ale cykeltøj

Alé har her hos Børkop Cykler en stor betydning, da det er dette tøjmærke hvori vores egen lille Børkop-kollektion er blevet produceret.

Alé er grundlagt ud fra drømmen om at skabe det ultimative tøjmærke for cykelryttere på landevejen. Alé har hovedkontoret placeret i USA, mens produktionen er henlagt til Italien. Dermed er Alé altså langt henad vejen et italiensk inspireret tøjmærke, så det er fremstillet med al den passion og livsglæde som italienerne er kendt for. Netop disse to elementer er tydelige i håndværket og designet der kendetegner Ale.


Ale går efter kvalitet

Alé er et firma der gerne vil levere højkvalitets produkter. Derfor har firmaet også stor fokus på at sikre, at deres produkter lever op til den standard og de unikke egenskaber som de sælger produkterne på. Et af værktøjerne som Alé tager i brug, er vindtunneltest af deres produkter. Her sikrer de sig, at tøjet lever op til de store aerodynamiske krav, der stilles til cykelprodukter i dag. Ydermere er materialevalget ikke tilfældigt, men nøje valgt ud fra vægt, åndbarhed, slidstyrke og naturligvis aerodynamik – forskellige former for tekstiler kan nemlig have forskellige aerodynamiske egenskaber, hvilket naturligvis testes i vindtunnelen ved siden af pasformen.

Et eksempel på egenskaberne, som Alé tillægger deres tøj ser man på bukserne PRR Bermuda 4H Shammy Bibshort. Denne buks har let kompression indlagt i lårene og sidder dermed helt tæt og syet i pasform til positionen man har på en cykel. Derudover sikrer 4H Shammy puden, at man ikke lukker af for centrale nervebaner i mellemkødet. Dette sikres ved en form for kanal i puden, der fordele trykket bedre over siddeområdet.

Nogle af de samme egenskaber findes ved jakker og veste. Pasformen er sikret med forskellige paneler, så man sidder optimalt på cyklen. God udluftning og åndbarhed er naturligvis vigtigt for overkroppen og her sikrer Alé med forskellige stoftyper en optimal funktion under aktivitet.


Kvinde og herre kollektioner

Hos Ale finder du både cykeltøj til herre og kvinder, så du helt sikkert finder det rette til dit behov. Hvad enten det skal være det flotte Børkop Cykler tøj du skal køre i eller om vi skal finde noget andet til dig, kan Ale levere behageligt og stilfuldt cykeltøj til din sport. 


Børkop Cykler kollektionen

Som nævnt er Alé mærket bag vores egen Børkop-kollektion, der kan ses og købes her og i butikken. Cykeltøjet er af en høj kvalitet og kollektionen gør det muligt at klæde sig på fra top til tå i de lækre produkter fra Alé. Ale cykeltøj gør det netop muligt for cykelklubber eller – fællesskaber at designe eget tøj via deres hjemmeside. Dette er en utrolig populær løsning, da man på den måde kan sikre, at man får cykeltøj i lige præcis det design man ønsker. Cykeltøj fra Ale sikrer, at man får tøj i en god kvalitet og kan se godt ud med det rette design.