Beklædning


Cykeltøj og cykeludstyr

At cykle kommer ikke uden behovet for tilbehør - uanset om du dyrker triatlon, kører mountainbike eller landevejscykling. Du finder alt hvad du skal bruge til netop din disciplin her på siden. Og mangler du noget, så bestiller vi det gerne hjem til dig.


Cykeltøj

Noget af det vigtigste er cykeltøjet - de cykelbukser , som bl.a. har indbyggede puder, så turen på de smalle cykelsadler bliver mere behagelig - er uundværlige. Ligeledes også effektive cykeltrøjer, som ikke blot sidder tæt for at gøre dig mere aerodynamisk, men også er udstyret med specielle lommer og fremstilles i særligt svedtransporterende materialer.


Sommertøj til cykling

Når du cykler sommeren igennem er noget af det vigtigste at have behageligt tøj på, som er godt til at transportere sveden væk. Du finder et godt udvalg af cykelshorts både med og uden seler. Både damespecifikke, løbstilpassede og endda vores eget tøj fra Alé som vi har valgt særligt ud på grund af deres høje kvalitet. Eftersom den danske sommer også til tider kan være lidt omskiftelig kan det være smart at investere i en lille regnjakke eller -vest, som kan tages med i lommen.


Vintercykeltøj

Selvom cykling ofte bliver anset for en sommer-sport, er det ganske få ændringer der skal til for at du kan cykle hele året rundt. Producenter af cykeltøj, såsom Assos, har et fint udvalg af lange og forede bukser samt jakker, så du kan holde varmen når du cykler vinteren igennem. Bliver det danske vejr dog alligevel for koldt kan du træne indendørs med en hometrainer – se hele udvalget her.


Cykelsko

Hvad enten du søger nogle nye – eller dine første – cykelsko til landevejskørsel eller sko til mountainbike, finder du et godt udvalg på shoppen. Vil du gerne prøve skoene inden du køber? Så kom ned i vores forretning på Vestergade 17 i Børkop, hvor vi har alle modellerne på lager.

Ligesom for cykeltøjet, finder du også specielle vinter-modeller af cykelsko – se f.eks. denne fra Northwave. Det er heller ikke noget problem at fortsætte med at køre i dine normale racersko, med lidt hjælp fra skoovertræk.  Disse kunne for eksempel komme fra producenten GripGrab, der er specialister i tilbehør for sportsudøvere. Find hele GripGrab's udvalg af huer, handsker og selvfølgelig skoovertræk her


Cykelbriller

Uanset om det er højt solskin eller blæsten har godt fat udenfor, kan det være behageligt at have cykelbriller på. Vælg selv om du kun har brug for solbriller eller om det skal være muligt at skifte glas i dine cykelbriller – se udvalget her.


Cykelhjelm

Cykelhjelme er en videnskab. Ikke nok med, at den skal kunne beskytte dig uanset hastighed og brug – hvis du kører f.eks. landevej eller TT skal den også gerne opfylde trav til lav vægt og aerodynamik. Hvad enten du har brug for en cykelhjelm til transport i hverdagen eller du søger en helt speciel hjelm til løb finder du den hos os. Vi har et hav af forskellige modeller, farver og størrelser, så du altid finder en hjelm der tiltaler dig.


Cykeludstyr

Hos Børkop Cykler finder du alt hvad du skal bruge af cykeludstyr – og har vi ikke det helt rette er du meget velkommen til at kontakte os, så undersøger vi gerne mulighederne for at få det hjem til dig. Kontakt os for at få råd og vejledning om dit nye cykeludstyr (kontakt os her for spørgsmål )