Rudy project

Tilbud

Rudy project Tralyx Impact - Sort Photochromic

Vejl. pris: 1.699,00 DKK 1.199,00 DKK

Brille Tralyx XL

1.699,00 DKK

Tilbud

Rudy Project Wing 57 Hvid

Vejl. pris: 2.399,00 DKK 1.699,00 DKK

Tilbud

Rudy Project Wing57 Rød

Vejl. pris: 2.399,00 DKK 1.749,00 DKK

Tilbud

Rudy Project Strym Sort/Pink Fluo

Vejl. pris: 999,00 DKK 699,00 DKK

Tilbud

Rudy Project Strym Rød

Vejl. pris: 999,00 DKK 699,00 DKK

Tilbud

Rudy Project Hjelm Windmax sort/gul fluo

Vejl. pris: 1.499,00 DKK 899,00 DKK

Noyz Fluo Grøn

999,00 DKK

Tilbud

Rudy Project Strym fluo gul

Vejl. pris: 999,00 DKK 699,00 DKK

Tilbud

Rudy Project Strym mat sort

Vejl. pris: 999,00 DKK 699,00 DKK

Tilbud

RUDY PROJECT STRYM WHITE

Vejl. pris: 999,00 DKK 699,00 DKK

Rydon ImpactX

1.349,00 DKK

Rudy Project

Rudy Project blev grundlagt i Trevisio i Italien tilbage i 1985 af Rudy Barbazza. Firmaet har siden dengang holdt sin produktion i Italien og er stadig den dag i dag 100% italiensk produceret. Firmaets varesortiment dækker solbriller og hjelme, som hovedområdet – men man finder en række andre accessories i firmaets varesortiment.


Solbriller til alle forhold

Solbriller har flere formål for en cykelrytter. Udover naturligvis at holde solen ude af øjnene, er de med til at holde vind og vejr ude. Dette kan være af stor betydning, da man nemt kan få skidt eller insekter i øjnene under kørsel. Skidt i øjnene kan hæmme synet og være til stor irritation og risiko. Derfor er det en god idé at have solbriller, der gør det muligt at beskytte øjnene i alt slags vejr. 

Kører man i solrige forhold er det vigtigt at have en linse med en god kontrast, som kan beskytte øjnene mod solstrålerne. En model som Rudy Project muliggør, at anvende en linse i farven Smoke. Dette er en klassisk mørk linse der egner sig fremragende til solrige forhold. Er det modsat mere skyet og regnfuldt vil en klar linse være at foretrække. Dette skyldes, at man i mørkere forhold vil opleve en mørk linse, som værende nedsættende for udsynet, hvilket ikke er en fordel.

Er man ude i meget skiftende forhold eller blot ønsker en linse der kan klare de fleste forhold, kan man anvende en Photochromic linse. Denne type linser reagerer på mængden af UV-stråler fra solen, hvilket betyder at de vil blive mørkere, jo mere solen skinner. På denne måde sikrer man altså det optimale udsyn i alle forhold, ved at anvende en enkelt linse.


Hjelme til flere discipliner

Hos Rudy Project finder man også cykelhjelme til flere forskellige discipliner: Landevej, MTB og Triatlon. Skal man ud og køre rigtig stærkt på enten en triathlon distance eller en enkeltstart, finder man en god hjelm i modellen Wing 57. Denne hjelm er meget aerodynamisk, men sikrer med gode ventilationskanaler en fornuftig nedkøling af hovedet, hvilket kan være afgørende på varme og lange dage.

Kører man en almindelig cykeltur er en hjelm som Racemaster en fremragende hjelm. Denne hjelm sikrer med mange lufthuller en god ventilation henover hovedet og holder temperaturen nede under kørsel. Samtidig er det en hjelm med utrolig mange indstillingsmuligheder, hvilket sikrer en god pasform og derigennem en optimal sikkerhed, hvilket er hjelmens allervigtigste funktion.