SiS Energy Energi produkter

Tilbud

GO Hydro Tabletter Bær

Fra 59,00 DKK

Tilbud

GO Isotonic Energy Gel Citron & Lime 60ml

Vejl. pris: 25,00 DKK 11,00 DKK

Tilbud

GO Isotonic Energy Gel Tropical 60ml

Vejl. pris: 25,00 DKK 12,00 DKK

Tilbud

GO Energy Bar Chokolade Fudge

Vejl. pris: 25,00 DKK 25,00 DKK

Tilbud

GO Isotonic Energy Gel Solbær 60ml

Vejl. pris: 25,00 DKK 12,00 DKK

Tilbud

SIS Nutrition Gel Go Elec Salted Caramel 60ml

Vejl. pris: 25,00 DKK 14,00 DKK

Tilbud

SIS Nutrition Gel Go Isotonic FruitSalad 60ml

Vejl. pris: 25,00 DKK 12,00 DKK

Tilbud

SIS GO Energy Bar 5-P Forskellige 5x40g

Vejl. pris: 79,00 DKK 59,00 DKK

SiS Energy Energi produkter


SiS er den mundrette forkortelse for energi - producenten Science in Sport.  Blev grundlagt tilbage i 1992 og har sit hovedsæde i London og produktionen af produkterne foregår ligeledes i England. Siden 1992 har firmaet sendt en lang række energi- og kosttilskud på banen og er i dag et af de store førende mærker indenfor sportsernæring.


Som navnet ligger op til, så er forskning et omdrejningspunkt. Således strider firmaet efter, at de produkter der leveres er videnskabeligt understøttet i forhold til den optimale funktion. Produkterne er opdelt i tre hovedlinjer: GO, REGO og PROTEIN.


GO


SiS GO består af de energiprodukter man kan drage nytte af under aktivitet. Det vil sige produkter der leverer en høj energimængde og stor kulhydrat tilgængelighed der sikrer at kroppen har den nødvendige mængde brændstof til at opretholde arbejdet. I denne kategori finder man således energibarer, gels og hydreringsprodukter. Isotonic Energy energi Gel , som udmærker sig ved at man ikke behøver at indtage væske sammen med produktet. Dette kan være en fordel, da man ellers kan opleve en skvulpende fornemmelse ved det ekstra væskeoptag. Produktet indeholder 22 gr. kulhydrat pr. portion, hvorfor man afhængigt af sin ernæringsstrategi kan indtage 1-3 gels pr time, hvor man med 3 gels vil opnå 60 gr. kulhydrat, hvilket er det niveau af kulhydrat der kan optages.


REGO


REGO sortimentet indeholder produkter målrettet recovery perioden. Det vil sige at man på turen har GO i lommen, men når man kommer hjem vil REGO sortimentet være det bedst anvendelige. Denne varelinje indeholder produkter med en blanding af kulhydrat til at genopbygge energilagrene i kroppen, protein til at genopbygge kroppens væv, samt vitaminer og mineraler for at opretholde kroppens naturlige miljø og funktion. REGO produktet er et pulver der kan opløses i vand og indtages i flydende form, hvilket er med til at sikre et godt optag af næringsstofferne.


PROTEIN


Navnet siger det næsten selv – denne varelinje er bygget op omkring proteinholdige produkter. Produkterne er rettet mod genopbygningen af kroppens væv – særligt muskelvæv efter træning. Produkterne er for så vidt muligt meget lig produkterne i REGO linjen, men hvor man i PROTEIN ikke finder produkter med samme mængde af kulhydrat, da man i PROTEIN-linjen fokuserer udelukkende på vævsopbygningen, hvor kulhydrat vil sikre energi tilgængeligheden. Whey Protein er et klassisk produkt, hvor man opløser pulveret i vand eller mælk og på den måde får en god portion protein til genopbygningen af kroppen. Der findes en lang række forskellige varianter og smagsmugligheder for produkterne.


Kosttilskud


Ved siden af de tre hovedlinjer finder man udvalgte kosttilskud. Creatine, Beta Alanine medmere er at finde i SiS energi varesortiment og kan hjælpe med at sikre kroppens funktion og få det optimale udbytte af sin træning, så længe man er klar over, hvilke tilskud der har hvilket formål.