Bell

Tilbud

Bell Stoker MTB hjelm

Vejl. pris: 999,00 DKK 569,00 DKK

Tilbud

Bell Stratus MIPS Mat Rød/Sort

Vejl. pris: 1.499,00 DKK 1.499,00 DKK

Tilbud

Bell Zephyr MIPS - Hvid refleks

Vejl. pris: 2.399,00 DKK 2.399,00 DKK

Tilbud

Bell Zephyr MIPS Matsort

Vejl. pris: 2.399,00 DKK 1.684,00 DKK

Tilbud

Bell Zephyr MIPS - Mat Sort/Rød/Hvid

Vejl. pris: 2.399,00 DKK 1.149,00 DKK

Tilbud

Bell Hjelm Octane Lavendel

Vejl. pris: 599,00 DKK 399,00 DKK

Tilbud

Hjelm Sixer Mips Sort Mat/Glans Sort

Vejl. pris: 1.299,00 DKK 1.099,00 DKK

Bell 

Eksisterer for at inspirere og muliggøre den næste generation af grænsebrydere. Det er bygget fra motorsport, motorcykel og cykelkultur. Bell laver ikke bare cykelhjelme; de laver muligheder. Født i en garage. Motiveret af knofedt og vilje. Styret af ren hensigt til at motivere verden til at have en aktiv og sikker livsstil. Hånd i hånd med verdens bedste bilister, motorcyklister og cyklister, fortsætter med at motivere verdens bedste til at gøre deres bedste ... som det altid har været. Har eksisteret siden 1954. Og bevist deres værd lige siden.


Landevejshjelmen


Hos en landevejshjelm ønsker man en kombination af lavt vægt, høj ventilation og aerodynamik, samt at hjelmen naturligvis skal beskytte rytteren i tilfælde af uheld. Zephyr er en landevejsmodel som dækker alle de basale behov – om etapen er flad, kuperet eller sågar cykelcross! Hjelmen vejer ind på 280 gram og har en række større ventilationshuller og kanaler, som sikrer en god luftstrøm henover hovedet på de varme dage. For at sikre den optimale sikkerhed finder man også MIPS systemet som en integrereret del af Zephyr modellen. MIPS er en ekstra ”skal” i cykeljelmen der fordeler evt. tryk og sørger for at slaget bliver mindre på hovedet i tilfælde af styrt.


CykelhjeIm skoven


I traditionel Cross-country MTB søger man mange af de samme egenskaber, som på landevejen: God ventilation, lav vægt og høj beskyttelse. Catalyst modellen er et glimrende eksempel på dette. Cykeljelmen vejer 320 og er en meget stabil og sikker hjelm, der også er forsynet med MIPS teknologien for at sikre den optimale beskyttelse. Dette er en glimrende model til traditionel all-round MTB. Skal man ud på nogle af de mere ekstreme discipliner – f.eks. downhill, skal man dog kigge på andre modeller. Full-9 er en full-face model, der minder mest af alt om en styrthjelm til motorcykler. Det er en hjelm der naturligvis vejer en del mere end en traditionel hjelm og ikke har samme ventilationsmuligheder. Dette er dog ikke centrale egenskaber ved en disciplin som downhill, hvorimod man skal have en hjelm med ekstrem sikkerhed da evt. styrt kan være utrolig voldsomme.


Cykelhjelm til hverdagen


Er man på udkig efter en god hverdagshjelm til den daglige transport til og fra arbejde, finder man også en række gode bud på dette hos Bell. HUB er en af de modeller, som Bell har produceret til hverdagens cykeltur. Det er en cykelhjelm med god ventilation, god beskyttelse og så er designet anderledes og Bell har forsøgt sig med at lave en hjelm, der skal være et mere attraktivt stykke udstyr og et stykke udstyr som man ønsker at bruge.


Mips

Bell arbejder sammen med MIPS - Mips er et særlig lag i hjelmens beskyttelse so kan noget bevægelsesfrihed, hvilket gør at det absorberer der hvor der er behov for det. Det ekstra lag som Mips er giver ultimativ beskyttelse og skulle uheldet være ude, så er du sikret. 


Bells værdier

Hvad er vigtigt for vores kunder er, hvad der er vigtigt for os. Steder at køre og konkurrere, materiale fremfor mode, ydeevne fremfor holdning. De bestræber sig på at holde den samme værdi, holde det autentiske og dele den resulterende energi. På den måde, tjener de ikke kun kernen, men demokratisk spreder kærlighed, udvider sporten og aktiviteter vi selv er så lidenskabelig omkring.


Filosofien

Alt er designet til at opfylde et bestemt sæt af behov - helt enkelt. BELL's æstetisk er entydigt tiltalende i sin specialbyggede anvendelighed på samme måde som en racerbil eller kampfly er designet med alle aspekter af dens funktion i tankerne. At de er smukke i deres ultimative æstetisk er sekundær. I sidste ende skaber vi et vigtigt ydeevne værktøj. Bell bygger den så du kan bruge den.