Most

Most - et Pinarello brand

Most er italiensk og er en del af Pinarello. Most er ejet af Pinarello og fungerer som deres komponent-afdeling - så her kan du forvente den samme italiensk eksklusivt design i fineste kvalitet som du kender fra Pinarello.

Most mærket er alt det eksklusive udstyr der er monteret på de mange forskellige Pinarello racercykler. Her er tale om alt i frempinde, cykelstyr, sadelpinde, sadler, flaskeholdere, lygter, sadeltasker, miniværktøj eller styrbånd i matchende farver til de eksklusive og flotte Pinarello rammer.


Most styr og frempinde 

Hvis din cykel skal have det bedste på markedet så er det helt sikkert et styr og /eller frempind fra Most du skal forkæle den med. Sortimentet tæller både alu og carbon styr og frempinde, men det er klart deres carbon dele de er mest kendt for. Kvaliteten er helt i top og der er kræset får design, stivhed, lethed og aerododynamik, som er noget af det Most har mest fokus på. 

Blandt topstyrerne finder du bl.a. Most styr i Talon serien, hvor styret har integreret frempind for at gøre det lettere og mere aerodynamisk. Intern kabelføring og de bedste carbonfibre gør dette til en nøgledel, hvis du vil være blandt de bedste. 


Most udstyr

Most er fabrikant af et hav af forskellige udstyrsdele - for at have komplet kontrol over design og  kvalitet indeholder sortimentet hos Most alt fra flaskeholdere til lygter. Så er der en del du gerne vil have fra Most, som du mener vil passe perfekt på din cykel, så er du meget velkommen til at kontakte os. 

Selvom Most er en del af Pinarello koncernen er delene på ingen måde begrænset til deres cykler. En fuldbragt Pinarello, uanset om det er til mountainbike, bane, TT/Tri eller landevejscykler er udstyret med de flotte og eksklusive Most-komponenter - Men valget er dit, du bestemmer hvad der skal på din cykel og selvfølgelig også om det skal være en Pinarello. 

 

I BCBikeshop fører vi et bredt udvalg af Most styr, frempinde mv. - så uanset om det er til en Pinarello eller ej, så har vi det Most du har brugt for.