Zebla

Tilbud

Imprænering 300ml

Vejl. pris: 149,00 DKK 119,00 DKK

Tilbud

buksefedt 150 ml

Vejl. pris: 120,00 DKK 100,00 DKK

Tilbud

imprægneringsspray 300 ml

Vejl. pris: 129,00 DKK 88,00 DKK

Tilbud

lugtfjerner 100 ml

Vejl. pris: 89,00 DKK 59,00 DKK

Tilbud

Uldvask 500 ml

Vejl. pris: 119,00 DKK 74,00 DKK

Tilbud

Sports wash 1000 ml

Vejl. pris: 199,00 DKK 129,00 DKK

Zebla

Dansk firma der slår sine folder inden for sportspleje. Firmaet startede i 2009 og er beliggende i Køge på Sjælland. Deres varesortiment skal sikre at sportsudøveren kan pleje sine sportsprodukter bedst muligt og derigennem sikre holdbarhed og funktion i længere tid. Produkterne skal leve op til høje krav og produceres derfor udelukkende i Danmark, hvor fokus ydermere ligger på, at der er tale om parabenefri produkter – både i emballage og selve produkterne. Miljø og sundhed spiller således en vigtigt rolle i Zeblas værdigrundlag.


Få optimale vaskebetingelser

Zebla har vaskeprodukter til flere forskellige materialer - Det vigtigste udgangspunkt for en sportsudøver er naturligvis grundproduktet Sportsvask. Ofte oplever man, at spotstøj hurtigt begynder at lugte meget kraftigt igen efter en vask med almindelige vaskeprodukter. Dette skyldes, at de molekyler der danner lugten, ikke fjernes tilstrækkeligt ved almindelige produkter, hvilket derimod er tilfældet ved Zebla Sportsvask. Her neutraliseres og udrenses disse molekyler, samtidig med at tøjet holdes blødt og friskt. Produktet er naturligvis uden parabener eller andre usunde stoffer.

Ved siden af den almindelige sportsvask finder man ved Zebla en uld, dun og imprægneringsvask.


Lugtfjerning og imprægnering af produkter

Har man særligt ildelugtende tøj eller sko, der ikke fjernes ved almindelig vask, kan man ved Zebla finde en lugtfjerner. Det specielle ved denne lugtfjerner er, at der igen er tale om et produkt uden skadelige stoffer. Det er derimod et produkt, baseret på enzymer og mikroorganismer, der kan gå ind og neutralisere de ildelugtende elementer – f.eks. i et par cykelsko. Lugtfjerneren kommer i en lille spray, hvilket gør det nemt, at anvende og fordele ud i sko, hjelm eller tøj.

Har man et produkt, der har mistet en del af sin vandafvisende egenskaber – f.eks. et skoovertræk med Gore-Tex – kan man anvende en imprægneringsspray fra Zebla. Denne er med til at skabe, eller gendanne, den vand- og smudsafvisende egenskab ved en beklædningsdel. På denne måde sikrer man, at holde sig tør og at produktets funktion opretholdes over længere tid. Har man imprægneret sit tøj er det vigtigt at være opmærksom på, at man ved vask skal anvende den specielle imprægneringsvask fra Zebla – ellers vil funktionen ødelægges som følge af vasken.

Zebla sikrer altså med sine produkter at man, som sportsudøver, kan tage vare om sit udstyr, således det holder længere og funktionen er bedre – hvilket er relevant når man har brugt tid og penge på at finde de rette produkter til netop ens egne behov.