Børkop Cykler på nettet

Velkommen til vores webshop, som er Børkop Cyklers  mødested på nettet.

Vi har et stort udvalg af cykler og tilbehør, og du kan nu bestille alt det bedste fra butikken, hurtigt og sikkert hjemme fra computeren. Varene leveres i løbet af få dage, og servicen forbliver selvfølgelig den samme.


Vores dygtige personale står altid klar til at rådgive og vejlede dig, og du er naturligvis stadig meget velkommen til at besøge vores butik på Vestergade 17, 7080 Børkop

Har du brug for hjælp, så ring til os på 75 86 72 28 eller skriv en mail til info@børkopcykler.dkHvad finder jeg på Børkop Cykler?

Webshoppen har alle de samme produkter som du også finder i butikken i Børkop! 

Der kan endda være et lidt større udvalg på webshoppen, da vi har bedre mulighed for at vise alle farver og modeller - Så det kan klart betale sig at tage et kig på Børkop Cykler når du skal have nyt udstyr.

Vi gør også meget ud af at matche både udvalg og priser med konkurrenterne - så hvis du står og mangler noget specielt forsøger vi gerne at skaffe det hjem til dig. Kontakt os på info@børkopcykler.dk


Komponenter

Du kan naturligvis købe alt i dele, hjulsæt og tilbehør. Alt udvalget er inddelt i logiske kategorier så du nemt finder det du har brug for - og du kan let filtrere dine resultater så der kun kommer alt det der passer til din cykel frem. 

Skal du have en ny geargruppe? Så finder du både Shimano, SRAM og Campagnolo grupper - Vi kan klare geargrupper til både racercykler og mountainbikes - Og du bestemmer selv om det skal være det nyeste nye elektroniske eller en mere økonomisk mekanisk gruppe. 


Om du har brug for nye bremser eller andre smådele, eller om det er en sadel, et styr eller noget helt andet du søger, så kan vi her på nettet hjælpe dig med at få det rigtige til den rette pris. 


Cykler

Når du skal have ny cykel - hvad enten det er en ny racercykel, en mountainbike, en dirtbike, hverdagscykel eller måske en elcykel - så har vi hos BCBikeshop hele udvalget klar til dig online. 


Mærker af cykler du finder hos Børkop Cykler:


Cykeltøj, -hjelme og -sko

Du skal naturligvis være rigtig klædt på når du skal ud og cykle - derfor finder du også alt inden for cykeltøj, cykelsko og andre beklædningsgenstande her. 

Noget af det vigtigste er cykelsko og en god cykelhjelm. Uanset hvilken type sko eller hjelm du er på udkig efter har vi et stort udvalg, så du kan få både rette type, farve og størrelse. 


Om det er svedundertøj eller cykelsolbriller så tag et kig her på nettet. Vi har naturligvis kun kvalitesprodukter og sørger for at opdatere udvalget løbende.