Herrecykel

Henter data.

   En herrecykel - Både klassisk og moderne.

   Den klassiske herrecykel er cyklen der bringer dig sikkert, stilet og praktisk igennem byen, eller til og fra arbejde og skole. I denne klasse af cykler er der ikke gået på kompromis med de praktiske aspekter. I kategorien findes et væld af forskellige cykler, hvad angår design, gear, skærme, hjul og bremser. Dermed er du sikker på at finde den cykel som passer til netop din stil og dine behov.


   Type

   I sortimentet er der både mulighed for at vælge en cykel som tilfredsstiller cykelhipsteren, som skal på kaffebar, men også cyklen med det praktiske udstyr som gør det nemt at klare indkøb og dagligdagens ture i alt slags vejr. Her er bagagebærer og skærme værd at have med i overvejelserne.


   Gear

   Geargruppen på herrecyklen er typisk indvendige gear, som modstår vind og vejr, og kræver mindre vedligeholdelse end de udvendige gear, som ses på racercyklen. Dog er der også mulighed for udvendige gear, hvilket giver et væld af muligheder for gearing. Specielt praktisk er dette hvis du bor i et område med mange bakker, eller hvis du er typen der har fart på, når du kører til og fra arbejde. Samtidigt er det relativt simpelt selv at vedligeholde dine udvendige gear.


   Bremser

   På herrecyklen findes der flere løsninger inden for bremsesystemer. Den klassiske cantileverbremse, som typisk ses på racercykler, er nem og billigt at skifte klodser på, når de er slidte. Hvorimod rullebremser og skivebremser er lidt sværere selv at vedligeholde. Disse giver dog de perfekte bremseegenskaber i alt slags vejr, og er ikke så modtagelige for slidtage som V-bremserne. Der er mulighed for at finde cykler med bremser ved pedalerne, som de fleste kender, men også bremser udelukkende styret fra bremsegreb på styret.


   Herrecyklen der passer til dig

   Denne klassiske cykeltype vil ofte blive brugt hver dag og til flere formål. Hvilken cykel du skal have, afhænger af dine personlige behov og krav, og derfor tilbyder vi også et bredt sortiment, som tilgodeser enhver. Butikken rummer også det nødvendige udstyr som cykellygter, reflekser, klokke osv. Så din cykel er klar til at blande sig i trafikken. Vi tilbyder vejledning, således at du kommer hjem med den helt rigtige cykel, som kan bære dig hurtigt, sikkert, stilet og praktisk igennem byen.