Cykelstyr

Henter data.

   Cykelstyr

   Cykelstyret er et af de vigtigste kontaktpunkter på din cykel. Den er specielt udslagsgivende for din kørestil, position og komfort når du cykler på både MTB, Landevejscykel eller TT’er. Hvis du leder efter den helt rigtige stil, komfort, position eller performance på din cykel er styret et godt sted at starte.


   Landevejs tendenserne

   Der har tidligere været en tendens til at selv professionelle ryttere kørte med aluminiumsstyr og frempinde for at øge stivheden og holdbarheden i de brutale sprintafgørelser. Nu er udviklingen dog så overbevisende, at man sjældent ser aluminium på højeste niveau. Carbonstyr er både stivere og lettere end standard aluminiumstyret. Derfor må et high-end carbonstyr også betragtes som en betydelig opgradering til din cykel.

   Det klassiske racerstyr bliver i disse år udfordret på både form og mål, da der ses flere integrerede løsninger. Samtidigt er der stort fokus på aerodynamik og komfort, hvilket carbon materialet hjælper med at indfri med de mange udformningsmuligheder. Tidligere har styrets bredde været mere standardiseret, men man har senere opdaget at der er en del aerodynamik og komfort at hente ved at overveje hvilken bredde dit styr skal have.

   Se alle de forskellige typer racer styr du kan få her.


   Triathlon Tendenserne

   Har du en racercykel, men overvejer at prøve triathlon eller enkeltstart? Så er clip on systemet måske en mulighed for dig. På denne måde får du mulighed for at påmontere aerobars på din racercykel, og derved positionere dig langt mere aerodynamisk på din cykel. Den perfekte løsning er dog en TT/Triathloncykel som er speciallavet til netop disciplinen. Hertil hører også et speciallavet TT styr. Her er aerodynamik i højsædet, og det må siges at være en af de absolut vigtigste dele på en TT cykel.


   MTB styr

   et MTB styr er der flere muligheder. Et bredt styr giver dig mere power og mere stabilitet i ujævnt terræn. Dog skærpes styreegenskaberne på din cykel med et smallere styr i snævre vendinger og svære spor. Derfor giver det mening at finde et styr, som passer til netop din daglige kørsel og konkurrence.


   Vejledning

   Vi fører de absolut førende mærker inden for cykelstyr, da vi ved hvor vigtig en del det er. Blandt mærkerne er
   PRO, ENVE, ZIPP, LIGHTWEIGHT, PROFILE samt MOST.

   Vi står selvfølgelig klar til at vejlede dig, således at din cykel bliver udstyret med det helt rigtige styr til netop dig og dine behov.