Gratis pakkeshop v. 349,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

Oakley Spindrift Prizm Sapphire Polarized Matte Carbon

1.657 kr. Oprindeligt: 2.080 kr. -20 %
Levering Cirka 8-12 hverdage (Varen er på fjernlager)
Levering Cirka 8-12 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Oakley

Oakley Spindrift Prizm Sapphire Polarized Matte Carbon


For cyklister, der ønsker både avanceret teknologi og et moderne design, er Oakley Spindrift Prizm Sapphire Polarized Matte Carbon solbriller det ideelle valg. Disse solbriller er designet til at levere optimal ydeevne og beskyttelse, hvilket gør dem perfekte til både daglig træning og lange cykelture.

Rammen er fremstillet af Oakleys lette og holdbare O Matter™ materiale, hvilket sikrer både komfort og robusthed under krævende forhold. Den matte carbon farve giver et sofistikeret og stilfuldt udseende, der komplementerer enhver cykelstil og -garderobe.

Prizm Sapphire Polarized-linserne er udstyret med Oakleys banebrydende Prizm™ teknologi, som forbedrer farver og kontraster, så du kan se flere detaljer i dine omgivelser. Med en lysgennemgang på 12% er disse linser ideelle til lyse forhold, hvor de reducerer blænding og forbedrer synligheden. Polariseringsfunktionen eliminerer genskin fra våde overflader og reflekterende materialer, hvilket giver et krystalklart udsyn og forbedrer sikkerheden under cykling.

Solbrillerne er også udstyret med Unobtainium® næsepuder, der sikrer et fast og komfortabelt greb, selv når du sveder. Det tre-punkts pasformsystem sørger for, at solbrillerne sidder præcist og behageligt, hvilket minimerer trykpunkter og optimerer linsernes justering for maksimal synlighed.

Med fuld UV-beskyttelse beskytter disse solbriller dine øjne mod skadelige stråler, samtidig med at du nyder et klart og skarpt syn på vejen. Oakley Spindrift Prizm Sapphire Polarized Matte Carbon solbriller er ikke kun et stilfuldt tilbehør, men også en essentiel del af enhver seriøs cyklists udstyr.

Vigtigste specifikationer:

  • Ramme: O Matter™ materiale, Matte Carbon farve
  • Linse: Prizm Sapphire Polarized, 12% lysgennemgang, UV-beskyttelse
  • Næsepuder: Unobtainium® for bedre greb ved sved
  • Pasform: Tre-punkts pasformsystem for optimal komfort og præcision
  • Teknologi: Prizm™ for forbedret farve og kontrast, Polariseret for reduceret genskin

Vælg Oakley Spindrift Prizm Sapphire Polarized Matte Carbon solbriller for at kombinere stil, komfort og avanceret teknologi på din næste cykeltur.


EAN:888392585516

Andre har også købt