Gratis pakkeshop v. 349,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

Affjedring Bag

Viser 7 resultater
Trek 2020 Supercaliber 29 Medium Swingarm Assemblies Trek Black/Trek White
10.999 kr.
5-7 hverdage.
RockShox 2021 Slash 29 Super Deluxe Thru Shaft Ultimate 230 x 62.5 Bagdæmper
5.399 kr.
5-7 hverdage.
RockShox Deluxe Thru Shaft 230 x 57.5mm Bagdæmper
4.999 kr.
5-7 hverdage.
RockShox Deluxe Re:Aktiv 205 x 57.5mm Shock Sort
4.999 kr.
5-7 hverdage.
Trek 2020 Supercaliber 29 Large Swingarm Assemblies Trek Black/Trek White
10.999 kr.
5-7 hverdage.
RockShox Deluxe bagdæmper til Trek Top Fuel 29
5.499 kr.
5-7 hverdage.
RockShox Super Deluxe Ultimate bagdæmper til Trek Session 29"
7.599 kr.
5-7 hverdage.
Viser 7 resultater

Affjedring Bag: Absorbere og neutralisere stød fra ustabilt og ujævnt terræn

Når det kommer til at få det optimale ud af din cykel, spiller affjedringen en vigtig rolle, hvis du gerne vil have en behagelig og komfortabel tur. Især din affjedring bagpå cyklen er særlig vigtig, da denne er med til at absorbere og neutralisere stød fra ujævnt og ustabilt terræn. Dette vil alt andet lige være med til at give dig en øget kontrol og en lette håndtering af din cykel, uanset hvilket underlag du kører på. Affjedringssystemer findes i flere forskellige typer og modeller f.eks. forgafler og bagdæmper. Hver type har sine egne fordele og er velegnet til forskellige cykeldiscipliner. F.eks. er bagdæmpere ideelle til MTB, da disse er effektive til at dæmpe stød fra ujævnt terræn, som du oftest møder på din tur, når du kører MTB.

Få opsat din affjedring bag, så den passer perfekt til din rute

Når du skal til at købe en ny affjedring bag, skal du være opmærksom på, om den model du køber, er kompatibel med din cykel. Samtidig kommer de fleste affjedring bag med justerbare affjedringsindstillinger, som gør det muligt for dig nemt at finjustere din cykels opsætning ud fra den specifikke rute, som du skal til at køre. For at få det optimale ud af din affjedring bag er det vigtigt, at du jævnligt vedligeholder dit affjedringssystem. F.eks. vil det være en rigtig god ide, hvis du lejlighedsvist tjekker smøring og kontrol af tryk. Fra tid til anden kan det også give god mening med et serviceeftersyn hos din lokale cykelmekaniker. Ovenstående skulle meget gerne medføre, at du kan forlænge levetiden og bevare effektiviteten på din affjedring i længst mulig tid.

Hos Børkop Cykler har vi et godt udvalg af affjedring bag fra kendte brands som

Hos Børkop Cykler er vi altid klar til at sætte kunden i centrum og yde den bedst mulig vejledning, service og betjening. Dette gælder selvfølgelig uanset, om du handler med os gennem vores online webshop eller vores fysiske butik i Børkop. Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 75867228 eller mail: info@boerkopcykler.dk. Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig.