Gratis pakkeshop v. 349,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

CO2 Patroner

Viser 6 resultater
Rabat
Mængde Rabat
Co2 patron 20 grams med gevind
Co2 patron 20 grams med gevind
19 kr.
1-3 hverdage
XLC CO2 cartridge PU-M03 - 2x25g
139 kr.
1-3 hverdage
Rabat
Mængde Rabat
Co2 patron 16 grams med gevind
Co2 patron 16 grams med gevind
12 kr.
1-3 hverdage
SKS Co2 Patron til Airchamp 5 stk.
79 kr.
Forespørg for levering
MUC-OFF CO2 Patron 25 g
59 kr.
1-3 hverdage
Rabat
Mængde Rabat
Spinergy Co2 patron 25 grams med gevind
Spinergy Co2 patron 25 grams med gevind
27 kr.
IKKE PÅ LAGER
Viser 6 resultater

CO2 patroner: Få pumpet dit dæk op hurtigt og effektivt

CO2 patroner er et uundværligt stykke tilbehør for alle cyklister, som ønsker en både hurtig og effektiv oppumpning af deres dæk. CO2-patroner er helt konkret små, bærbare patroner, som er perfekte til dig, der gerne vil hurtigt videre efter en punktering. En CO2 patron er fyldt med kuldioxid under højt tryk. Når den er tilsluttet en kompatibel CO2 pumpe, frigiver den gas ind i dækket og oppumper det hurtigt. Denne proces tager kun ganske få sekunder. Brug af CO2 patroner og CO2-pumpe er derfor væsentlig hurtigere, end hvis du skulle pumpe dit dæk med en traditionelle hånd- eller fodpumpe.  

Flere størrelser og typer af gevind, når det kommer til CO2-patroner

CO2-patroner fås i forskellige størrelser alt efter hvilken type slange, du skal have pumpet op. Eksempler på størrelser kunne være 16 gram, 20 gram og 25 gram. De store CO2-patroner er primært egnet til store MTB dæk. Når du skal bruge din CO2 patron, skal du skrue den på din CO2-pumpe, og herefter montere pumpehovedet på ventilen. Herefter åbnes der for luften. CO2 patroner og pumper kommer med forskellige gevind. Det er meget vigtigt, at de passer sammen. Hvis du f.eks. vælger at købe en CO2 patron uden gevind, skal din CO2 pumpe også være med et hoved uden gevind.

Mange fordele ved at anvende CO2 patroner

CO2 patroner bruges rigtig tit under løb og konkurrencer. Den klart største fordel ved at bruge CO2 patroner er uden tvivl, at de ekstremt hurtigt kan fylde din slange op. En anden fordel er, at ventilen på cyklen sjældent knækker, når du påfylder luft med en CO2-patron. Dette sker langt hyppigere, når du bruger den traditionelle hånd- eller fodpumpe. Desuden er både CO2 patronen og CO2 pumper meget lette og praktiske at have med ud på cykelturen f.eks. i en lille sadeltaske. CO2 patroner er uden tvivl et must have for enhver rytter eller cyklist, som leder efter en hurtig og pålidelig løsning på punkteringer. Husk altid at have en ekstra patron med dig, og vær samtidig altid opmærkning på korrekt anvendelse og bortskaffelse af CO2 patronen.

Hos Børkop Cykler har vi et stort udvalg af CO2 patroner fra kendte brands som

Er du på jagt efter supergod service, vejledning og betjening, så er Børkop Cykler helt sikkert det rigtige sted for dig at handle. Vores personale deler en fællespassion for cykling og er altid klar til at gøre deres allerbedste for, at du bliver vores næste tilfredse kunde. Har du spørgsmål  til nogle af vores produkter, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på tlf. 75867228 eller mail: info@boerkopcykler.dk. Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig.