Gratis pakkeshop v. 349,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

Oakley Spindrift Prizm Bronze Matte Stonewash

1.510 kr.
Levering Cirka 8-12 hverdage (Varen er på fjernlager)
Levering Cirka 8-12 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Oakley

Oakley Spindrift Prizm Bronze Matte Stonewash


For cyklister, der ønsker at kombinere stil med høj ydeevne, er Oakley Spindrift Prizm Bronze Matte Stonewash solbriller det perfekte valg. Disse solbriller er designet med avanceret teknologi og et moderne look, hvilket gør dem ideelle til både daglig træning og konkurrencer.

Rammen er lavet af det lette og holdbare O Matter™ materiale, som sikrer komfort og robusthed under lange cykelture. Den matte Stonewash farve giver et unikt og moderne udseende, der skiller sig ud og tilføjer et stilfuldt touch til din cykelgarderobe.

Prizm Bronze-linserne er udstyret med Oakleys banebrydende Prizm™ teknologi, som forbedrer farver og kontraster, så du kan se flere detaljer i dine omgivelser. Med en lysgennemgang på 17% er disse linser ideelle til skiftende lysforhold, hvor de effektivt reducerer blænding og øger synligheden. Disse linser er særligt gode til at forbedre synligheden i både solrige og skyede forhold, hvilket gør dem alsidige og praktiske til alle dine cykelture.

Solbrillerne er designet med komfort i tankerne, og de er udstyret med Unobtainium® næsepuder, som giver et sikkert og behageligt greb, selv når du sveder. Det tre-punkts pasformsystem sørger for, at solbrillerne sidder præcist og komfortabelt, hvilket minimerer trykpunkter og optimerer linsernes justering.

Med fuld UV-beskyttelse beskytter disse solbriller dine øjne mod skadelige stråler, samtidig med at du får et klart og skarpt syn på vejen foran dig. Oakley Spindrift Prizm Bronze Matte Stonewash solbriller er ikke kun et stilfuldt tilbehør, men også en nødvendighed for enhver seriøs cyklist.

Vigtigste specifikationer:

  • Ramme: O Matter™ materiale, Matte Stonewash farve
  • Linse: Prizm Bronze, 17% lysgennemgang, UV-beskyttelse
  • Næsepuder: Unobtainium® for bedre greb ved sved
  • Pasform: Tre-punkts pasformsystem for optimal komfort og præcision
  • Teknologi: Prizm™ for forbedret farve og kontrast

Vælg Oakley Spindrift Prizm Bronze Matte Stonewash solbriller for at få en perfekt kombination af stil, komfort og avanceret teknologi på din næste cykeltur.


EAN:888392609588

Andre har også købt