Gratis pakkeshop v. 349,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

Therabody RecoveryTherm Hot Vibration Back & Core

1.999 kr.
Levering Cirka 8-12 hverdage (Varen er på fjernlager)
Levering Cirka 8-12 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Therabody

Therabody RecoveryTherm Hot Vibration Back & Core


Introduktionen af Therabody RecoveryTherm Hot Vibration Back & Core markerer en ny æra inden for personlig sundhed og velvære, specielt designet til at tilbyde avanceret lindring for ryg og core. Dette alt-i-én bærbare enhed kombinerer præcis varme med ekspertplaceret vibration for at reducere ubehag i ryggen og core. Uanset om det drejer sig om mindre muskeljusteringer, skader, menstruationssmerter, kroniske lændesmerter eller genopretning efter træning, leverer RecoveryTherm målrettet lindring.

Hands-free og bekvemt design gør det muligt at tage RecoveryTherm på og fortsætte dagen uden afbrydelse. Dette produkt er skabt til at forbedre rehabilitering og genopretningstid, øge bevægelsesomfanget, reducere spændinger og smerter, håndtere smerte og inflammation, samt øge blodgennemstrømningen og smertelindring.

Vigtigste specifikationer:

  • Funktion: Tilbyder avanceret varme- og vibrationslindring specifikt designet for ryg og core
  • Fordele: Forbedrer rehabilitering og genopretning, øger bevægelsesområdet, reducerer spænding og smerter, håndterer smerte og inflammation, øger blodgennemstrømning
  • Anvendelighed: Hands-free og bekvem, nem at anvende mens du fortsætter din dag
  • Anvendelsesområder: Mindre muskeltweaks, skader, menstruationssmerter, kroniske lændesmerter, post-workout genopretning

Therabody RecoveryTherm repræsenterer en banebrydende løsning inden for personlig sundhedspleje, der tilbyder brugere en ny måde at opleve lindring og støtte på til ryg og core. Med sit innovative design og avancerede funktioner er RecoveryTherm et uundværligt værktøj for alle, der søger effektiv lindring og forbedret fysisk velvære.


EAN:0810036059671

MPN:TB03244-01

Andre har også købt