Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser
Pakketilbud:
1x
Shimano Ultegra Pedaler PD-R8000 SPD-SL Std. Aksel
Shimano Ultegra Pedaler PD-R8000 SPD-SL Std. Aksel
999 kr.
+
2x
Polisport Flaskeholder sort
Polisport Flaskeholder sort
149 kr. pr. stk.
+
2x
Elite Fly Drikkedunk Børkop Cykler Sort 550 ML
Elite Fly Drikkedunk Børkop Cykler Sort 550 ML
49 kr. pr. stk.
+
1x
Montering af dele
Montering af dele
200 kr.
Pakkepris:
1.295 kr.
Du sparer 300 kr.!
Tilføj pakke til kurv

Pinarello Dogma F10 Disk 916 SRAM FORCE Black Lava 53

64.999 kr.
din højde

Vælg ønsket størrelse

Vælg ønsket størrelse
Levering 5-7 hverdage. (Varen er på fjernlager)
Click & Collect Click & Collect
Hent cyklen i butik
5-9 hverdage
leveret samlet På fjernlager
leveret samlet
9-12 hverdage

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Pinarello

Pinarello Dogma F10 Disk 916 SRAM FORCE Black Lava


Bemærk Kranksæt er Rival.

Pinarello Dogma F10 er kulminationen på en arv fra Bolide, TT-Cyklen, der førte Sir Bradley Wiggins til at sætte tidsrekorder. Både høj ydeevne og banebrydende design fortsætter i Dogma F10, som ikke kun har arvet den effektive Flatback-profil fra sin forgænger F8, men også bringer innovationer, der gør den lettere, stivere og mere aerodynamisk.

Geometri og Design: Geometrien på Dogma F10 Disk forbliver tro mod F8, hvilket sikrer en velkendt og elsket kørestilling, mens den samtidige innovation gør cyklen 6,3% lettere og op til 7% stivere end F8. Dette opnås uden at gå på kompromis med den aerodynamiske effektivitet, som er kernen i Dogma F10's designfilosofi.

Aerodynamik: Aerodynamikken i Dogma F10 tager inspiration fra Bolide, specielt designet omkring skrårøret for at forbedre luftstrømmen omkring vandflasken, hvilket resulterer i en forbedring af aerodynamikken omkring skrårøret med 12,6%. Disse forbedringer tilbyder ikke kun en markant fordel i form af fart - en potentiel forøgelse på 0,8 km/t - men også i form af energieffektivitet over lange distancer.

Komponenter: Udstyret med SRAM FORCE geargruppen, kombinerer Dogma F10 Disk præcisionsgearskift med pålidelig ydeevne, hvilket gør den ideel til konkurrence såvel som krævende træningssessioner. Denne højtydende geargruppe komplementerer den avancerede ramme og aerodynamiske design, hvilket sikrer, at hver pedalomdrejning tæller.

Pinarello Dogma F10 Disk repræsenterer det ypperste inden for cykeldesign, hvor hver detalje er finpudset for at levere maksimal ydeevne. Uanset om det er på landevejen eller under konkurrence, er Dogma F10 designet til at imponere og overgå forventninger, hvilket gør den til en sand mesterskabsvinder.


EAN:10DOGMAFDISK91

Andre har også købt